Opleidingen

Bij B&V kies je uit 35 opleidingen, cursussen en trainingen voor bedrijfshulpverlening, gegeven door ervaren trainers.

Waar volg je jouw cursus bedrijfsveiligheid?

Wij bieden onze cursussen aan bij ons in Zevenbergen of Eindhoven. Daarnaast is er door onze samenwerking met diverse collega-opleiders verspreid door het hele land altijd wel een professioneel BHV-oefencentrum bij jou in de buurt.

Virtual Reality BHV: BHVR

In jouw eigen werkomgeving train je gevaarlijke situaties zonder enig risico. Alle scenario’s zijn aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Train realistische scenario's, krijg live feedback en ontvang onmiddellijk data-inzicht. Via virtuele training besparen we samen ook nog zo'n 150.000 kg CO2 per jaar!

Onze opleidingen benadrukken maatwerk en realisme. De lessen zijn afgestemd op specifieke risico's van elke organisatie en vinden plaats in omgevingen die lijken op echte bedrijfssettings. Deze aanpak, inclusief binnen-training voor scenario's als brandbestrijding, zorgt voor effectiever leren. De trainingen worden afgesloten met door het NIBHV goedgekeurde theorie- en praktijkexamens, wat resulteert in een erkend certificaat. De trainers zijn ervaren professionals, die zorgen voor up-to-date en veilige lessen met gekeurd oefenmateriaal.

Meer weten over onze opleidingen?

Ik help je graag bij vragen of met een goed advies op maat.

Patrick Kroonen, directeur en specialist in bedrijfsveiligheid

0168 - 33 54 45