Over ons

B&V stelt veiligheid samen met jou voorop met persoonlijke oplossingen en dagelijkse innovatie. Wij bieden advies, hulpmiddelen en opleidingen voor al jouw veiligheidsbehoeften.

Veiligheid en regelgeving: Prioriteit aan veiligheid door naleving van veiligheidswetten en het aanleren van veilig handelen in alle situaties.

Praktijkgerichte aanpak: Jouw dagelijkse werkpraktijk als uitgangspunt voor veiligheidstraining, inclusief nagebootste werkruimtes voor realistische ervaring.

Aangepaste dienstverlening: Van BHV-plannen tot brandblussers, ons dienstenpakket voldoet aan jouw specifieke bedrijfsveiligheidswensen en -behoeften.

Risicobeheer en specialistische training: Actieve risico-inventarisatie met oplossingen om deze te minimaliseren, aangeboden door ervaren professionals met specialistische kennis.

Kwaliteitswaarborg: Gegarandeerde kwaliteit en up-to-date veiligheidsnormen door interne opleidingen, erkenningen en certificeringen.

Persoonlijke service en toegankelijkheid: Vaste contactpersonen voor elke dienst, met proactieve ondersteuning en landelijke dekking dankzij samenwerking met Regio BHV Nederland.

Toonaangevende veiligheid in al haar facetten: dat is de kracht van B&V!

Samen veiligheid voorop stellen?

Ik help je graag!

Patrick Kroonen, directeur en specialist in bedrijfsveiligheid
0168 - 33 54 45