Veilig werkt beter

De wet verplicht je om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Maar veilig werken is meer dan voorkomen. Als je veilig werkt, werk je beter. Productiever. Leuker. Wie veiligheid voorop stelt, staat vooraan.
“Bedrijfsveiligheid is verplicht, maar moet daarom niet vervelend zijn. Wij maken veiligheid leuk en interessant door het je zo realistisch mogelijk te laten beleven. Zo leer je leuker, onthoud je het beter en gaat veiligheid leven. En dat maakt dat veilig werken beter werkt.” - Patrick Kroonen, directeur

In veiligheid voorop sinds 1999

B&V is opgericht in 1999. Sindsdien verbeteren we de bedrijfsveiligheid voor kleine en grote organisaties in verschillende branches. Dat doen we als partners in veiligheid. We helpen je op maat, toegepast op jouw specifieke wensen en situatie. Dat maken we waar met een compleet aanbod aan advies, opleiding en hulpmiddelen en een team dat veiligheid ademt.

10x voorop in veiligheid

B&V stelt veiligheid voorop met vernieuwende diensten en producten en gaat voorop om jou persoonlijk te leiden en begeleiden in veilig werken.

1. Jouw veiligheid voorop. In alles wat we doen staat de veiligheid van jou en je collega’s voorop. We helpen je om aan de veiligheidswetten en -regels te voldoen en leren je om veilig te handelen in elke situatie.
2. Jouw praktijksituatie voorop. Veilig werkt pas beter als je het in je eigen praktijk kunt toepassen. Daarom nemen we jouw dagelijkse praktijk als uitgangspunt. Bijvoorbeeld door je werkruimte na te bootsen. Zo werkt veilig echt.
3. Jouw wensen voorop. Van BHV-plan tot brandblusser, met ons complete pakket aan diensten komen we tegemoet aan jouw wensen in bedrijfsveiligheid. We stemmen opleidingen volledig af op de wensen en behoeften van jouw organisatie.
4. Jouw risico’s voorop. We inventariseren je risico’s en adviseren je hoe je die verkleint. Met één of meerdere diensten sluit je alle aansprakelijkheid voor risico’s maximaal uit.
5. Jouw kennis voorop. Jouw trainers zijn ervaren professionals met ieder een eigen specialisme. Zij brengen jou vol enthousiasme de kennis en vaardigheden bij om veilig te werken.
6. Jouw garantie voorop. Met interne opleidingen, erkenningen en certificeringen waarborgen we onze kwaliteit en jouw garantie. We verbeteren en vernieuwen onze opleidingen continu, zodat jij je veiligheid up-to-date hebt.
7. Jouw gemak voorop. Je krijgt altijd een vaste contactpersoon, ongeacht het aantal diensten dat je inzet. Jouw specialist van B&V begeleidt je van begin tot eind. Je mag van ons altijd een proactieve houding en hoge service verwachten.
8. Jouw locatie voorop. Dankzij onze samenwerking met Regio BHV Nederland hebben we landelijke dekking en zijn we dus altijd bij je in de buurt met onze opleidingen.
9. Jouw plezier voorop. Bedrijfsveiligheid is vaak een moetje. Wij maken veiligheid leuk. Een opleiding bij ons is een belevenis. Daardoor leer je meer en onthoud je het beter en steek je anderen aan met jouw enthousiasme.
10. Jouw mening voorop. Onze opdrachtgevers zijn ons bewijs. Daarom luisteren we goed naar je en vinden we jouw mening belangrijk. Anderen beoordelen ons met 4.6/5 sterren op Google.


Werk veilig met B&V

Samen veiligheid voorop stellen? Ik help je graag.
Patrick Kroonen, directeur
Specialist in bedrijfsveiligheid
Bel 0168 - 33 54 45
Offerte