Één van de Nederlandse voorlopers in veiligheid

B&V partners in veiligheid is opgericht in 1999, inmiddels mogen wij met gepaste trots stellen dat we één van de voorlopers in Nederland zijn als het gaat om veiligheid. Juist omdat wij uniek zijn in ons dienstenaanbod, weten wij als geen ander de ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. In de afgelopen jaren hebben we gericht gewerkt aan een compleet dienstenpakket wat alle facetten in zich heeft. Van het vaststellen van uw (rest)risico’s tot het helpen voorkomen van problemen: wij staan ervoor en wij gaan ervoor!

Visie: alles voor veiligheid onder één dak

Door in te spelen op de bedrijfsspecifieke risico’s wil B&V als partner in veiligheid bijdragen aan een betere en professionele bedrijfsveiligheid. Dit doen wij door te werken volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij onderscheiden ons door de klant een totaalpakket te bieden op het gebied van opleidingen, adviezen, middelen en het onderhouden ervan. Een hoge kwaliteit aan service en materialen is het uitgangspunt. Maatwerk is geen vraag: de behoefte van de klant is leidend voor ons maatwerk.

B&V wil een kwalitatief hoogstaand bedrijf zijn en dit ook uitstralen: het kenniscentrum voor bedrijfsveiligheid. Onze kracht zit hem in één op één benadering waarbij de prijs-kwaliteitverhouding van de totaaloplossingen reëel tot elkaar staan.

Bekijk waarom u voor ons moet kiezen.
Offerte