Bedrijfsveiligheid: cursus, opleiding of oefening

Welke kennis en vaardigheden heb je nodig om veilig te kunnen werken? Bij B&V kies je uit 35 opleidingen, cursussen en trainingen voor bedrijfshulpverlening. Met jouw praktijk als basis, met beleving en met ervaren trainers.

Bekijk data en beschikbaarheid

Waar volg je jouw cursus bedrijfsveiligheid?

Je volgt onze cursussen bedrijfsveiligheid bij ons in Zevenbergen of Eindhoven. Bij B&V train je in een oefenruimte die we speciaal inrichten op jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast is er door onze samenwerking met diverse collega opleiders verspreid door het hele land altijd wel een professioneel BHV oefencentrum bij jou in de buurt.

De lesmethode van B&V

Bij B&V leer je bedrijfshulpverlening om het nooit meer te vergeten. Daar zorgen we voor door de opleiding op jouw praktijk af te stemmen en het net als in het echt te beleven. Een praktische cursus in bedrijfsveiligheid.
Onze lesmethode is:
 • Virtual Reality BHV: BHVR
  In jouw eigen werkomgeving train je gevaarlijke situaties zonder enig risico. Denk aan branden blussen, deur procedures en gerichte scenariotrainingen aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Train realistische scenario's, krijg live feedback en support en ontvang onmiddellijk data-inzicht. Niet alleen is dit de nieuwste en leukste manier van trainen, via de virtuele training besparen we samen ook nog zo'n 150.000 kg CO2 per jaar!
 • Op maat voor jouw dagelijkse praktijk
  We kijken naar de (rest)risico’s die voor jouw organisatie gelden en stemmen daar de lessen op af. Zo traint elke deelnemer de situaties die in jullie dagelijkse praktijk voor kunnen komen.
 • Zoals in het echt
  We passen onze trainingslocatie aan op hoe jullie bedrijfsomgeving eruit ziet. Zo zorgen we voor herkenning en effectiever leren. Ook leer je grotendeels binnen, zelfs brandbestrijding. Want een bedrijfshulpverlener moet in 98% van de gevallen binnen optreden.
 • Gecertificeerd door het NIBHV
  Je sluit je cursus of opleiding BHV af met een theorie- en een praktijkexamen. Beide examens zijn goedgekeurd door het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBVH). Zo heb jij de garantie van een landelijk erkend certificaat.
 • Up-to-date met professionele trainers
  Onze trainers zijn stuk voor stuk professionals uit de praktijk. Ze zijn er elke dag mee bezig en volgen de ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet. Je leert dus altijd up-to-date kennis en vaardigheden.
 • Veilig en verzekerd
  Vanzelfsprekend zijn al onze oefenmaterialen gekeurd, zodat jullie onveilige situaties veilig kunnen trainen. Alle praktijklocaties zijn meestal ook de examenlocatie, zo oefen je meteen op de juiste plek.
 • Zeker van een gecertificeerde opleider

  Meer weten over onze opleidingen?

  Ik help je graag bij vragen of met een goed advies op maat.
  Patrick Kroonen, directeur Specialist in bedrijfsveiligheid
  Bel 0168 - 33 54 45
  Offerte