Veiligheidsdag: 3 november 2023

BHV Tips
13 september 2023
De impact van PFAS op het milieu
27 september 2023

Veiligheidsdag: 3 november 2023

Onze jaarlijkse Veiligheidsdag vind dit jaar plaats op vrijdag 3 november 2023. Dit jaar is deze dag bedoeld als een herhalingstraining voor hoofd BHV'ers binnen een organisatie. Je ontvangt dan ook officiële certificering.

Wat kun je verwachten van het programma?

Welkom en voorstelronde: we beginnen de dag met een hartelijk welkom en een korte voorstelronde, zodat iedereen elkaar kan leren kennen.
Hoe zat het ook alweer?: we frissen de belangrijkste aspecten van bedrijfshulpverlening op, zodat je goed voorbereid bent op de dag.
Grip hebben / Grip houden: Een diepgaande sessie over het behouden van controle in crisissituaties.
Incidenten met grote impact: we behandelen incidenten die grote gevolgen kunnen hebben en hoe je hier adequaat op kunt reageren.
Ontwikkelingen in opleiden en oefenen: ontdek de nieuwste ontwikkelingen in training en oefeningen voor BHV'ers.
Veranderingen die BHV raken: we brengen je op de hoogte van recente veranderingen in de BHV-regelgeving en -praktijken.
Afsluiting en terugblik: we sluiten de dag af met een samenvatting van wat we hebben geleerd en besproken.
Napraten met een hapje en een drankje: na een informatieve dag is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De Veiligheidsdag begint om 08:30 uur en zal naar verwachting rond 15:30 uur eindigen. De kosten voor deelname bedragen €125,00 per persoon.
Jezelf, of iemand anders aanmelden kan hier. Voor verdere vragen kun je een mailtje sturen naar info@partnersinveiligheid.nl.
Offerte