BHV cursus op locatie

Op zoek naar een BHV cursus op locatie? Dan ben je bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres! Alle benodigde kennis en vaardigheden verkrijgen voor in uw organisatie. Het is de basis van ons brede pallet aan cursussen rondom bedrijfshulpverlening. Daarnaast gaan we nog verder, want bij de cursus zorgen we ervoor dat de risico’s uit uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen. Dat kunnen wij doen door bijvoorbeeld de oefenruimte aan te passen aan uw werkomgeving.

BHV-basis

De Basisbedrijfshulpverlening (allround BHV) cursus is inclusief AED training. Veiligheid binnen uw bedrijf is essentieel. Met het aanstellen van goed getrainde BHV'ers waarborgt u veilig handelen bij een ongeval of calamiteit. Deze cursus gaat in op de algemene hulpverleningsregels en regels voor de communicatie en alarmeringen. Daarnaast werken we zeer praktijkgericht aan onder meer eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. B&V partners in veiligheid heeft een speciaal ingerichte BHV cursus locatie ingericht om te zorgen voor grote herkenbaarheid met de praktijk. De cursus bestaat uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toetsmomenten door het jaar heen.

Ervaren trainers

Onze trainers bij B&V partners in veiligheid zijn louter professioneel en voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Onze trainers zijn gespecialiseerd en hebben een ruime ervaring. Daarbij komt ook het enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit die kenmerkend zijn voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen.

Maatoplossingen

Wilt u een offerte voor maatoplossingen ontvangen? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Naast de BHV basiscursus hebben wij ook de BHV herhaling cursus, BHV basiscursus E-learning en meer opleidingen.
Offerte