BHV Basis - basisbedrijfs-hulpverlening

BHV Basis is de complete basiscursus voor wie BHV’er wil worden. Deze BHV Basiscursus Basisbedrijfshulpverlening (allround BHV) is inclusief AED-training en bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel.

BHV Basiscursus: theoriedeel (4 tot 8 uur e-learning) + praktijkdeel (8 uur op locatie).

Ruim voor aanvang van de praktijkdag ontvang je een inlogcode voor de e-learningmodule van BHV Basis. De e-learning bestaat onder andere uit instructiefilmpjes en vragen. Je sluit de e-learning af met een toelatingstoets. Bij een voldoende krijg je toegang tot de praktijkdag.

Je oefent BHV in de praktijk bij B&V, in een oefenruimte die speciaal is ingericht zoals in jouw dagelijkse praktijk. Dat zorgt voor herkenbaarheid en effectiever leren. In dit praktijkdeel leer je onder meer eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen.

Voor het praktijkonderdeel brand en ontruiming maken wij onder andere gebruik van de nieuwste innovatie: BHVR. BHVR heeft een virtual reality BHV-training waarin noodsituaties zoals een kantoorbrand worden gesimuleerd. Cursisten moeten hierin aantonen dat ze de brand, volgens de juiste procedures, kunnen lokaliseren en bestrijden. Op deze manier train je in jouw eigen werkomgeving gevaarlijke situaties zonder enig risico. Denk aan branden blussen, deur procedures en gerichte scenariotrainingen aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Door het gebruik van deze module besparen we samen zo'n 150.000 kg CO2 per jaar door alleen al virtueel te blussen!


Deze training is ook mogelijk in het Engels.
Welke meerwaarde biedt BHVR?
Realistische scenario's
- Veilig
- Leuk en interactie
- Locatie-onafhankelijk
- Hogere leerwaarde
- Duurzaam

Live feedback en support
- In-company training
- Meer tijd voor diepgang
- Extra flexibiliteit
- Contextuele hulp

Data-inzicht
- Persoonlijke feedback
- Inzicht voor trainers
- Overzicht voor management
- Officiële certificering
BHV Basiscursus zonder e-learning en VR (16 uur op locatie)

Liever een basiscursus BHV volgen zonder e-learning en zonder VR? Dit bieden wij nog steeds aan. Je ontvangt dan van ons een boek om van te voren door te nemen en zal zowel de praktijk als theorieles klassikaal volgen. Deze cursus duurt 16 uur (2 dagen) en sluit je af met een schriftelijk examen.

De prijzen voor deze basiscursus bhv:
Basiscursus BHV zonder e-learning en VR: €369
Basiscursus BHV met e-learning en VR: €326,54

Prijzen voor de herhalingscursus BHV:
Herhaling BHV van 4 uur: €183,10
Herhaling BHV van 8 uur: €215

Dit kun je na BHV Basis
Als goed getrainde BHV'er waarborg je veilig handelen bij een ongeval of calamiteit. Je kent de algemene hulpverleningsregels en je weet:

  • hoe je eerste hulp bij ongevallen verleent;
  • hoe je brand beperkt en bestrijdt;
  • hoe je de gevolgen van ongevallen beperkt;
  • hoe je anderen alarmeert en evacueert in noodsituaties.
Waar en wanneer is de BHV Basiscursus?
Je volgt de BHV Basiscursus bij B&V in Zevenbergen of B&V in Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruit ziet.

Liever een basiscursus BHV op maat voor uw bedrijf? Er is ontzettend veel mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Wie geeft de BHV Basiscursus?
Je volgt de BHV Basis-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.
Wat kost de BHV Basiscursus?
De kosten voor de cursus van 8 uur zijn: € 330,00 per persoon.
De kosten voor de Engelse cursus van 8 uur zijn: €355,00 per persoon.
De kosten voor de cursus van 16 uur zijn: € 379,00 per persoon