VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VOL)

Bent u op zoek naar een VCA-VOL cursus waardoor uw werknemers de juiste kennis en inzicht verkrijgen? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Werknemers in diverse bedrijfstakken hebben kennis en inzicht nodig van de veiligheidsrisico’s op de werkplek. In twee dagen bent u met de cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende V.C.A. volledig op de hoogte van onder meer risico’s en preventie, brand- en explosiegevaar, werken op hoogte en de gevaren bij het werken met machines, gereedschappen en transportmiddelen. Daarnaast leert u meer over bijvoorbeeld het bevorderen van veilig werken, ergonomie, het opstellen en invoeren van veiligheidsprocedures en bedrijfsnoodplannen. Ook beschikken wij over de cursus basisveiligheid VCA indien u hierin bent geïnteresseerd bekijk dan onze basisveiligheid VCA cursus.

VCA examen

Met een VCA-Vol diploma laat u zien dat u de basiskennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast laat u zien door het VCA examen af te ronden dat u deze kennis kunt toepassen in de praktijk. NA onze tweedaagse cursus kunt u het VCA examen afleggen waarbij u laat zien dat u over alle kennis beschikt op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Ervaren trainers

De trainers van B&V partners in veiligheid zijn louter professioneel die continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast zijn onze trainers gespecialiseerd en hebben een ruime ervaring in het geven van de VCA-VOL cursussen. De hoogwaardige kwaliteit en enthousiasme zijn kenmerkend voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers begeleiden.

Cursusdata

Bent u op zoek naar een VCA-VOL cursus waardoor u uw VCA-VOL examen kunt behalen en waarmee het diploma behaald wordt? Bekijk dan snel onze actuele cursusdata hieronder. Wilt u liever een offerte ontvangen voor een maatoplossing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Naast onze VCA cursussen bieden wij ook nog BHV cursussen, EHBO cursussen en nog meer opleidingen aan.

Inschrijven

Basisveiligheid VCA voor Operationeel Leidinggevende (VOL)
Offerte