VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VOL)

Bent u op zoek naar een VCA-VOL cursus waardoor uw werknemers de juiste kennis en inzicht verkrijgen? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Werknemers in diverse bedrijfstakken hebben kennis en inzicht nodig van de veiligheidsrisico’s op de werkplek. In twee dagen bent u met de cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende V.C.A. volledig op de hoogte van onder meer risico’s en preventie, brand- en explosiegevaar, werken op hoogte en de gevaren bij het werken met machines, gereedschappen en transportmiddelen. Daarnaast leert u meer over bijvoorbeeld het bevorderen van veilig werken, ergonomie, het opstellen en invoeren van veiligheidsprocedures en bedrijfsnoodplannen. Ook beschikken wij over de cursus basisveiligheid VCA indien u hierin bent geïnteresseerd bekijk dan onze basisveiligheid VCA cursus.

VCA examen

Met een VCA-Vol diploma laat u zien dat u de basiskennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast laat u zien door het VCA examen af te ronden dat u deze kennis kunt toepassen in de praktijk. NA onze tweedaagse cursus kunt u het VCA examen afleggen waarbij u laat zien dat u over alle kennis beschikt op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Ervaren trainers

De trainers van B&V partners in veiligheid zijn louter professioneel die continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Daarnaast zijn onze trainers gespecialiseerd en hebben een ruime ervaring in het geven van de VCA-VOL cursussen. De hoogwaardige kwaliteit en enthousiasme zijn kenmerkend voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers begeleiden.
Offerte