Basisveiligheid VCA VOL-cursus

Ben je Operationeel Leidinggevende en wil je goed kunnen sturen op alle veiligheidsrisico’s? Volg de VCA VOL-cursus bij B&V en haal in één dag je diploma. Dan waarborg jij veilig werken in jouw organisatie.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Als je op de hoogte bent van deze checklist, zorg je ervoor dat iedereen elke dag weer veilig en gezond kan werken. De VCA VOL-cursus is er speciaal voor Operationeel Leidinggevenden om zo te kunnen sturen op alle mogelijke veiligheidsrisico’s.
VCA VOL: voor Operationeel Leidinggevenden
Wat zijn de veiligheidsrisico’s op jouw werkplek? In één dag ben je met de VCA VOL-cursus volledig op de hoogte van onder meer: - Risico’s en preventie - Brand- en explosiegevaar - Werken op hoogte - De gevaren bij het werken met machines, gereedschappen en transportmiddelen - Het bevorderen van veilig werken - Ergonomie - Het opstellen en invoeren van veiligheidsprocedures en bedrijfsnoodplannen. Na deze eendaagse cursus kun je het VCA-examen afleggen. Met een VCA-VOL-diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit over veiligheid, gezondheid en milieu en dat je die kunt toepassen in de praktijk.
Waar en wanneer is VCA VOL-cursus?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de cursus VCA voor Operationeel Leidinggevenden van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De cursus Basisveiligheid VCA voor Operationeel Leidinggevenden kost € 325,- exclusief btw. Deze prijs is inclusief: - Lesmateriaal - Gebruik van instructiemateriaal - Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur - Examen- en certificeringskosten - Lunch, koffie- en thee-arrangement Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.