VCA basis cursus voor basisveiligheidWat is VCA basis?

VCA basis is een diploma op het gebied van veilig en gezond werken. Dit diploma is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende functie. Hiermee kan iemand aantonen dat hij/zij beschikt over de basiskennis van veilig en gezond werken. Door het diploma te behalen is de persoon bekend met: - De Arbowet- en regelgeving - Het herkennen van onveilige situaties en handelingen - Het voorkomen van arbeidsongevallen Vaak wordt VCA basis gevraagd door werkgevers of opdrachtgevers wanneer er risicovolle werkzaamheden plaatsvinden.

Bent u op zoek naar een VCA basis cursus om uzelf of uw werknemers de juiste kennis en inzichten te laten verkrijgen? Dan bent u bij B&V Partners in Veiligheid aan het goede adres. Werknemers in diverse bedrijfstakken hebben kennis en inzicht nodig van de veiligheidsrisico’s op de werkplek. In twee dagen bent u met de cursus basisveiligheid V.C.A. volledig op de hoogte van onder meer risico’s en preventie, brand- en explosiegevaar, werken op hoogte en de gevaren bij het werken met machines, gereedschappen en transportmiddelen. De cursussen zijn zeer praktijkgericht en interactief, onder andere door het gebruik van video instructies. Naast onze VCA basis cursus bieden wij ook VCA-VOL cursus (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) aan.

Ervaren VCA trainers

B&V partners in veiligheid heeft louter professionele trainers die voortdurend op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied wet- en regelgeving. Ook zijn onze trainers allemaal gespecialiseerd en hebben een ruime ervaring in het geven van de VCA basis cursus. Kenmerkend voor onze trainers zijn de hoogwaardige kwaliteit en enthousiasme waarop zij u en uw werknemers begeleiden tijdens de cursussen. Dus wanneer u een praktijkgerichte en interactieve VCA cursus zoekt met professionele trainers, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cursusdata

Wilt u de VCA basis cursus volgen bij B&V partners in veiligheid? Bekijk dan snel onze cursusdata via ons inschrijfportaal. Hierin vindt u de meest actuele data en kunt u zich eenvoudig inschrijven. Liever een maatoplossing voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier.
Offerte