Veranderingen vanaf 27 september 2021

hoofd bhv
Training preventiemedewerker
2 augustus 2021
Veranderingen structuur BHV lessen
11 februari 2022
EHBO cursus in Tilburg

Veranderingen vanaf 27 september 2021

Veranderingen in groepsgroottes


Met ingang van afgelopen zaterdag 25 september heeft de overheid bepaalde covid-19 maatregelen laten vervallen. Dit heeft ook invloed op onze trainingen. Zo hoeft er vanaf vandaag -27 september 2021- geen afstand meer gehouden te worden en gaan de maximale groepsgroottes bij een aantal trainingen weer omhoog. Bekijk hieronder het overzicht:

Basis en herhaling BHV: maximaal 8 personen per groep in het opleidingscentrum van B&V, maximaal 12 personen per groep op een externe locatie.

Basis en herhaling EHBO: zowel in het opleidingscentrum van B&V als op externe locaties wordt de maximale groepsgrootte weer 12 personen

Basis en herhaling ploegleider: zowel in het opleidingscentrum van B&V als op externe locaties wordt de maximale groepsgrootte 8 personen.

Meer weten over de maximale groepsgroottes van een van onze overige trainingen? Stel je vraag aan planning@partnersinveiligheid.nl

Wel blijft bij B&V Partners in Veiligheid natuurlijk de veiligheid voorop staan. Zo wordt alles bijvoorbeeld nog steeds grondig schoongemaakt en vragen wij nog steeds naar eventuele corona gerelateerde klachten bij ontvangst. Wanneer een cursist last heeft van corona gerelateerde klachten dient deze thuis te blijven.

Offerte