Adembescherming herhaling

Als bedrijfshulpverlener met een gids- en/of reddingsfunctie moet je je ademhaling goed kunnen beschermen als de situatie daarom vraagt. Dat vraagt er ook om dat je continu op de hoogte bent van de juiste technieken en richtlijnen. Toe aan een update? Volg de herhalingscursus Adembescherming bij B&V en ververs je NIBHV-diploma. Nog geen diploma ‘Adembescherming’? Volg dan eerst de reguliere cursus.

Dit leer je in de cursus Adembescherming
B&V heeft de cursus Adembescherming herhaling speciaal ontwikkeld voor bedrijfshulpverleners met een gids- en/of reddingsfunctie die hun kennis up-to-date willen krijgen. In deze cursus leer je hoe je veilig gebruik maakt van adembescherming. In één dag leer je onder meer: - over de nieuwste aspecten, technieken en richtlijnen voor adembescherming; - om te gaan met specifieke procedures, communicatie en redding. Deze herhalingscursus is zeer praktijkgericht. Zo zorg je ervoor dat je bij een werkelijke calamiteit meteen effectief kunt handelen. Na afloop ontvang je jouw vernieuwde diploma ‘adembescherming’.
Waar en wanneer is de Adembescherming-cursus?
Je volgt Adembescherming herhaling bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de herhalingscursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De herhalingscursus Ademhalingsbescherming geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze training. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze cursus is inclusief: - Lesmateriaal - Gebruik van instructiemateriaal - Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur - Examen- en certificeringskosten - Lunch, koffie- en thee-arrangement