VCA basis-cursus

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag veilig en gezond werkt? Volg de VCA-cursus bij B&V en haal in één dag je VCA-diploma. Zo weet je hoe je arbeidsongevallen voorkomt en veilig werkt.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Vaak vragen werkgevers of opdrachtgevers om VCA-basis als je risicovolle werkzaamheden moet uitvoeren. Als je op de hoogte bent van deze checklist, zorg je ervoor dat je elke dag weer veilig en gezond kan werken. De VCA-cursus geeft jou de kennis en inzichten die je nodig hebt om goed om te gaan met de veiligheidsrisico’s op jouw werkplek. Ben je Operationeel Leidinggevende? Bekijk dan de cursus VCA-basis VOL.
VCA Basis: cursus basisveiligheid
Wat zijn de veiligheidsrisico’s op jouw werkplek? In één dag ben je met de VCA-cursus volledig op de hoogte van onder meer: - de Arbowet- en regelgeving; - het herkennen van onveilige situaties en handelingen; - het voorkomen van arbeidsongevallen. De cursus basisveiligheid VCA is zeer praktijkgericht en interactief, onder andere door het gebruik van video-instructies. Zo leer je op een leuke manier precies wat je moet weten om veilig te werken.
Waar en wanneer is de VCA-basis-cursus?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de cursus Basisveiligheid VCA van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De cursus Basisveiligheid VCA kost € 295,- exclusief btw. Deze prijs is inclusief: - Lesmateriaal - Gebruik van instructiemateriaal - Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur - Examen- en certificeringskosten van het NIBHV - Lunch, koffie- en thee-arrangement Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.