Adembescherming-cursus

Heb je als bedrijfshulpverlener een gids- en/of reddingsfunctie waarbij je gebruik maakt van adembescherming? Volg de cursus Adembescherming bij B&V en haal in drie dagen je diploma.

Dit leer je in de cursus Adembescherming
B&V heeft de Adembescherming-cursus speciaal ontwikkeld voor bedrijfshulpverleners met een gids- en/of reddingsfunctie. In deze cursus leer je hoe je veilig gebruik maakt van adembescherming. In 3 dagen leer je onder meer: - welke gevaren je ademhaling bedreigen; - hoe je adembescherming veilig gebruikt; - hoe je een ademcrisis voorkomt; - hoe je handelt in een ademcrisis; - hoe je persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Deze cursus is een uitgebreide aanvulling op je diploma voor bedrijfshulpverlening. Na afloop leg je een schriftelijk examen en een praktijkexamen af. Bij voldoende resultaat ontvang je het diploma ‘adembescherming’.
Waar en wanneer is de Adembescherming-cursus?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De cursus duurt drie dagen, maar kan ook op maat worden vormgegeven.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de Adembescherming-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De cursus Ademhalingsbescherming geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze training. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze cursus is inclusief: - Lesmateriaal - Gebruik van instructiemateriaal - Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur - Examen- en certificeringskosten - Lunch, koffie- en thee-arrangement