Suspensiontrauma

Werken in de hoogte doen we zo veilig mogelijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een valharnas. Toch kan het gebeuren dat iemand een val maakt en vast komt te zitten op een hoogte. Wanneer iemand verticaal stil hangt en zich niet beweegt, kan suspensiontrauma optreden.
Suspensiontrauma in één uur
In aanvulling op je Basis BHV-diploma leren we je hoe je suspensiontrauma voorkomt of behandelt, totdat de professionele hulpverlening er is. Deze cursus is een aanvulling op je diploma voor bedrijfshulpverlening en volg je voornamelijk aansluitend op een Basis of Herhalings BHV-cursus.
Waar en wanneer?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de Suspensiontrauma-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost deze cursus?
De Suspensiontrauma-cursus geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.