Heftruck-cursus

Het gebruik van een heftruck maakt zware ladingen verplaatsen gemakkelijk. Toch gebeuren er regelmatig bedrijfsongevallen met een heftruck. Dat maakt het veilig besturen van een heftruck noodzakelijk.
Dit leer je in de Heftruck-cursus

In de Heftruck-cursus van B&V leer je de heftruck te bedienen op een veilige manier.

Zo leer je:

  • de heftruck bedienen;
  • helling rijden;
  • welke lasten je kan vervoeren;
  • op- en afladen.

Aan het einde van de veiligheidsopleiding leg je een stabiliteitstoets af. Door de praktijkgerichte aard van de cursus zet je theorie gelijk om in praktijk. Je bent daarmee goed voorbereid op een mogelijk ongeval of calamiteit op de werkvloer.

Waar en wanneer?
Je volgt deze heftruck-opleiding bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de Heftruck-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost deze cursus?
De Heftruck-cursus geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.