BHV bij gevaarlijke stoffen

Werken met gevaarlijke stoffen brengt extra risico’s met zich mee. In geval van een ongeluk of calamiteit moet je naast de standaard BHV ook kunnen omgaan met de mogelijke gevaren van deze stoffen, zowel voor de veiligheid van een slachtoffer als die van jezelf. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je je diploma bedrijfshulpverlener van het NIBHV.
Dit leer je in de basiscursus Gevaarlijke stoffen

Als BHV’er heb je een extra rol als het gaat om werken met gevaarlijke stoffen. Dat krijgt dan ook extra aandacht in deze cursus.

Zo leer je te werken met:

  • alarmeringen;
  • het effect van gevaarlijke stoffen;
  • bronbestrijding;
  • (persoonlijke) beschermingsmiddelen.

Door de praktijkgerichte aard van de cursus zet je theorie gelijk om in praktijk. Je bent daarmee goed voorbereid op een mogelijk ongeval of calamiteit op de werkvloer.

Waar en wanneer?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de basiscursus Gevaarlijke stoffen van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost deze cursus?
De cursus Gevaarlijke stoffen geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.