EHBE: Eerste hulp bij elektriciteitsletsels

Om veilig om te gaan met laagspanning ben je verplicht om te werken volgens de NEN 3140 norm. Met het volgen van een EHBE-cursus bij B&V ben je in twee dagdelen gecertificeerd voor EHBE. Zo weet je elektriciteitsletsels te voorkomen en te behandelen.
EHBE in twee dagdelen
Eerste hulp bij elektriciteitsletsels is nodig voor iedereen die werkt volgens de NEN 3140, de Nederlandse norm voor bedrijfsvoering van elektrische installaties met laagspanning. BHV’ers en EHBO’ers zijn vaak onvoldoende op de hoogte van risico’s en behandelingen. Medewerkers weten ook niet altijd welke maatregelen ze kunnen nemen om veilig te werk te gaan. Tijdens de EHBE-cursus leer je praktijkgericht over veiligheid en hulpverlening bij het werken met elektriciteit. Na deze cursus werk je veilig met, aan of bij installaties tot een wisselspanning van 1000 volt of 1500 volt gelijkspanning.
Waar en wanneer is de EHBE-cursus?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook de datum stemmen we graag met je af.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de cursus Eerste hulp bij elektriciteitsletsels van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De cursus Eerste hulp bij elektriciteitsletsels geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.