Chauffeurs veiligheidsopleiding

Rij je als chauffeur in een (kleine) vrachtauto of bus? Dan ben je verplicht om elke 5 jaar je code 95 te halen voor op je rijbewijs. Bij B&V leiden we je op of scholen we je bij als veilig en vakbekwaam chauffeur.
Daarom de EHBO-cursus code 95
De Arbowet, wet personenvervoer en brancheafspraken verplichten werkgevers om chauffeurs op te leiden op gebied van veiligheid. Zowel voor vracht- als personenvervoer gelden risico’s waar je als chauffeur op moet zijn voorbereid. Die voorbereiding krijg je bij de Chauffeurs veiligheidsopleiding van B&V.
Dit leer je in de Chauffeurs veiligheidsopleiding

Op de weg is er altijd kans op een ongeluk. Een aanrijding of een acute aandoening bij een passagier vraagt om kennis van EHBO. Met de cursus Chauffeurs veiligheidsopleiding van B&V blijf je als chauffeur up-to-date wat betreft Eerste hulp bij ongevallen.

Zo leer je:

  • de juiste alarmeringen uitvoeren;
  • beginnende brand in je voertuig blussen;
  • personen uit je voertuig evacueren;
  • de algemene veiligheid te waarborgen.

Aan het einde van de veiligheidsopleiding leg je een competentietoets af. Voor het positief afronden van je opleiding ontvang je je certificaat voor de code 95 op je rijbewijs.

Waar en wanneer?
Je volgt de EHBO-cursus code 95 bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de opleiding?
De Chauffeurs veiligheidsopleiding krijg je van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost deze opleiding?
De Chauffeurs veiligheidsopleiding geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze opleiding. Vraag vrijblijvend een offerte aan.