BHV Petrochemische industrie

Werken in de petrochemische industrie komt met specifieke risico’s. Je leert deze risico’s in te schatten en oefent praktijkgerichte situaties. Daarmee haal je in vier dagen je diploma ‘Bedrijfshulpverlening in de petrochemische industrie’ van de NIBHV.
BHV Petrochemische industrie in vier dagen

Als operator in de petrochemische industrie krijg je te maken met specifieke risico’s. Naast het inschatten van deze risico’s zul je ook effectief moeten handelen tijdens een noodgeval.

Tijdens de cursus bij B&V ga je ook aan de slag met:

  • persoonlijke veiligheid;
  • adembescherming;
  • brandbestrijding;
  • lekkages dichten.

Door de praktijkgerichte aard van de cursus zet je theorie meteen om in praktijk. Je bent daarmee goed voorbereid op een mogelijk ongeval of een calamiteit op de werkvloer.

Waar en wanneer is de BHV Petrochemische industrie-cursus?
Je volgt deze cursus bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de cursus BHV Petrochemische industrie van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost de cursus?
De cursus BHV Petrochemische industrie geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.