Ontruimingsoefening

Is jouw bedrijf of organisatie verplicht tot het hebben van een ontruimingsplan? Dan zul je die regelmatig moeten testen. Met een ontruimingsoefening test je het plan, de alarmering en het optreden van jouw bedrijfshulpverlening. Het resultaat van de oefening leggen we vast als bijlage voor het plan.

Dit doen we bij een ontruimingsoefening

Afhankelijk van jouw bedrijf of organisatie en de ervaring van jouw BHV-organisatie, maken wij onderscheid in twee soorten oefeningen.

Wij bieden:

Een aangekondigde oefening Iedereen op jouw bedrijf is op de hoogte en alles wordt doorgesproken met de BHV-organisatie. Deze optie is bedoeld voor de eerste oefening, na een verhuizing of bij een relatief onervaren BHV-organisatie.

Een onaangekondigde oefening Enkel de contactpersoon en directie van jouw bedrijf zijn op de hoogte. Er wordt een calamiteit in scène gezet voor een zo realistisch mogelijke oefening. Deze optie bevelen we aan voor een BHV-organisatie met ervaring. Heeft jouw bedrijf behoefte aan een uitgebreidere fasering in de oefeningen? Ook dat is bij ons mogelijk. Laat het ons weten, we denken graag mee.

Waar en wanneer?
De ontruimingsoefening vindt plaats op je eigen locatie, op een vooraf afgesproken tijd en datum. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wie helpt bij de oefening?
De ontruimingsoefening wordt begeleid door onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.
Wat kost deze oefening?
De ontruimingsoefening geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze oefening. Vraag vrijblijvend een offerte aan.