BHV Ploegleider herhaling

Met BHV Ploegleider herhaling houd je als Ploegleider Bedrijfshulpverlener je kennis en vaardigheden op peil. Bij voldoende resultaat van de cursus ontvang je het herhalingscertificaat ploegleider van het NIBHV.
BHV Ploegleider herhaling: cursus in ½ dag
Tijdens deze cursus van een dagdeel ga je praktijkgericht en actief aan de slag met wat je geleerd hebt in de Ploegleider-cursus. Je volgt een e-learning en oefent met het aansturen van een BHV-team, het stellen van de juiste prioriteiten en het inzetten van oefeningen in jouw organisatie. Voor het praktijkonderdeel maken wij onder andere gebruik van de nieuwste innovatie: BHVR. BHVR heeft een virtual reality BHV-training waarin scenario's worden gesimuleerd en je als ploegleider leert samenwerken en taken verdelen. Je sluit de bhv ploegleider herhaling af met een competentietoets en bij voldoende resultaat ontvang je het herhalingscertificaat van het NIBHV.
Dit kun je na de BHV Ploegleider-herhalingscursus
Je herhaalt wat je hebt geleerd als Ploegleider BHV en leert opnieuw om in de praktijk weloverwogen beslissingen te nemen en zo de veiligheid voor jou en je collega’s verder te bevorderen.
Waar en wanneer is de cursus?
Je volgt BHV Ploegleider herhaling bij B&V in Zevenbergen of B&V in Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruitziet.
Wie geeft de cursus?
De BHV Ploegleider herhalingscursus wordt gegeven door één van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.
Wat kost deze herhalingscursus?
De BHV herhalingscursus voor Ploegleiders is er al compleet voor € 221,61 per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.