EHBO herhalingscursus

Met EHBO Herhaling fris je je kennis op uit de EHBO Basiscursus en ben je weer zeker van je zaak als je eerste hulp moet bieden. Je leert ook opnieuw hoe je omgaat met een AED. Het advies is om elk jaar een EHBO herhaling te doen.
EHBO herhaling: 1 dag
Met EHBO Herhaling houd je de theoretische kennis en praktische vaardigheden uit de EHBO-cursus op peil. Zo zorg je ervoor dat je Oranje Kruis-diploma geldig blijft. Je oefent in één dag nogmaals de hoofdpunten van basiscursus.
Waar en wanneer is de cursus?
Je volgt de EHBO Herhalingscursus bij B&V in Zevenbergen of B&V in Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruit ziet.
Wie geeft de cursus?
Je volgt EHBO Herhaling van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.
Wat kost de EHBO herhalingscursus?
Deze EHBO-cursus van B&V is er al compleet voor € 227,50 per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.