EHBO BHV

Met de EHBO BHV-cursus leer je om eerste hulp te bieden op een veilige en effectieve manier. Bij EHBO BHV leer je ook omgaan met een AED en behaal je binnen 3 dagen het Oranje Kruis-diploma als bewijs van je EHBO-kennis en vaardigheden.
EHBO BHV-cursus: 3 dagen
Deze EHBO-cursus heeft geen toelatingseisen, dus iedereen kan meedoen. In totaal duurt de cursus 3 dagen: 2,5 dag les en 4 uur examen. Je volgt 20 uur EHBO-training in de praktijk en aan het einde van die cursusdagen doe je een mondeling- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat, ontvang je het Oranje Kruis-diploma.
Dit kun je na de EHBO BHV-cursus
Bij een ongeval of stoornis in vitale functies zoals ademhaling en hartslag wil je – ook als omstander – snel hulp kunnen bieden. Met EHBO zorg je voor de eerste, noodzakelijke hulp. Je voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. Je leert wat je kunt doen in veel voorkomende situaties. En ook: wat je beter niet kunt doen, om te voorkomen dat schade onverhoopt erger wordt. Ook leer je omgaan met een AED, zodat je ook de helpende hand kunt bieden bij hartfalen.
Waar en wanneer is de cursus?
Je volgt EHBO bij B&V in Zevenbergen of B&V in Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruit ziet.
Wie geeft de cursus?
Je volgt de EHBO BHV-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.
Wat kost de EHBO-cursus?
De EHBO-cursus van B&V is er al compleet voor € 592,- per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.