EHBO cursus in Tilburg

EHBO cursus in Tilburg

Opzoek naar een EHBO cursus in Tilburg? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres.

B&V partners in veiligheid is opgericht in 1999. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring en kennis opgedaan op het gebied van veiligheid. B&V partners in veiligheid is dan ook één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Onze visie is dan ook, alles voor veiligheid onder één dak. U kunt dit ook terugzien in ons unieke en uitgebreide aanbod opleidingen. We bieden een breed assortiment opleidingen aan zoals BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en meer opleidingen.

EHBO cursus Tilburg

Wat houdt de EHBO cursus in?

Bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) wilt u – ook als omstander – snel hulp kunnen bieden. EHBO zorgt voor de eerste, noodzakelijke hulp. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. U leert wat u kunt doen in tal van voorkomende situaties. En ook: wat u beter niet kunt doen, om te voorkomen dat schade onverhoopt erger wordt. Doordat het omgaan met een AED onderdeel is van deze cursus, kunt u ook de helpende hand bieden in gevallen van hartfalen. Aan deze cursus zijn geen toelatingseisen verbonden. Aan het einde van de cursusdagen (20 uur) legt u een mondeling- en praktijkexamen af. In totaal zal de cursus 3 dagen duren, 2,5 dag les en 4 uur examen. U ontvangt tot slot een Oranje Kruis diploma als bewijs van uw EHBO-kennis en –vaardigheden.

EHBO cursus aan kinderen

Werkt u met kinderen? U kunt bij B&V partners in veiligheid de EHBO cursus uitbreiden met eerste hulp aan kinderen. Dit is een goede toevoeging aan uw vaardigheden en kennis. U leert tijdens de cursus precies wat u moet doen en de juiste handelingen verrichten wanneer er een kind betrokken is bij een ongeval. Zo kunt u direct helpen in geval van nood.

EHBO herhalingscursus

De EHBO herhalingscursus is voor diegene die zijn kennis en vaardigheden up-to-date wilt houden en zijn of haar EHBO diploma geldig wilt houden. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te doen blijven uw kennis en vaardigheden voldoende up-to-date om uw diploma te verlengen. Dus bent u op zoek naar een EHBO herhalingscursus in Tilburg? Bekijk dan snel de EHBO herhalingscursus datums.

Zeer ervaren trainers

De trainers van B&V partners in veiligheid zijn louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Ieder met een eigen specialisme en ruime ervaring. Daarbij zijn enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit kenmerkend voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen. Lees meer over onze aanpak.

EHBO cursus in Tilburg

Een maatwerkofferte aanvragen?

U kunt bij B&V partners in veiligheid ook terecht wanneer u een maatwerkoplossing wilt voor uw bedrijf. U kunt dit eenvoudig aanvragen via het maatwerkofferteformulier. Of neem contact met ons op. Ook voor vragen of meer informatie over de EHBO cursus in Tilburg kunt u contact met ons opnemen.

Offerte