EHBO cursus in Zevenbergen

Professionele EHBO cursus in Zevenbergen

Bent u voor uw bedrijf opzoek naar een partij die een professionele EHBO cursus in Zevenbergen of omgeving kan geven? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast hebben speciale opleidingen om EHBO kennis op te doen.

EHBO cursus Zevenbergen

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor eerste hulp bij ongevallen. Wanneer er een ongeval plaatst vindt in het openbaar of in een bedrijf is het fijn dat er mensen in de omgeving zijn die hulp kunnen bieden. Om ervoor te zorgen dat je weet wat je moet doen, moet je een EHBO cursus gevolgd hebben. Tijdens een EHBO cursus leer je de eerste en noodzakelijke hulp te bieden aan het slachtoffer totdat er professionele hulpverlening aanwezig is.

Tijdens de cursus leer je onder andere omgaan met een AED. Een AED is een apparaat die ondersteuning biedt bij het reanimeren. Daarnaast leer je tijdens de cursus ook welke stappen je moet ondernemen wanneer iemand een huidwond heeft, bloeding of brandwond. Je leert om verband aan te brengen en personen in de juiste houding te brengen. Naast praktijk gerichte oefeningen wordt er ook aandacht besteed aan theorie.

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid biedt de cursus aan in 3 volle dagen. De eerste 2.5 dag wordt er tijd besteed aan de theorie en verschillende praktijk situaties. Gevolgd door een 4 uur durende examen waarin je laat zien dat je de kennis en vaardigheden bezit om een EHBO’er te worden.

Wil je graag meer weten over een professionele EHBO cursus in Zevenbergen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

EHBO cursus in Zevenbergen

Offerte