EHBO cursus in Zevenbergen

Professionele EHBO cursus in Zevenbergen

Op zoek naar een professionele EHBO-cursus in Zevenbergen of de omliggende regio voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! B&V Partners in Veiligheid staat voor je klaar. Met een oprichtingsgeschiedenis die teruggaat tot 1999, beschikken wij over uitgebreide ervaring en een diepgaande expertise op het gebied van veiligheid. Onze missie, “alles voor veiligheid onder één dak,” weerspiegelt zich in ons unieke en gevarieerde aanbod aan diensten. Bij ons kun je terecht voor diverse opleidingen die bedrijven helpen om de veiligheid te verbeteren, waaronder BHV (Bedrijfshulpverlening), security, evenals andere cursussen, zoals het heftruckcertificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Tevens bieden wij gespecialiseerde opleidingen aan om jouw EHBO-kennis te vergroten.

EHBO cursus Zevenbergen

Wat houdt een EHBO-cursus in?

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. Het is geruststellend om te weten dat er mensen in jouw omgeving zijn die snel hulp kunnen bieden bij een ongeval of stoornissen in vitale functies zoals ademhaling en hartslag. EHBO zorgt voor de eerste, noodzakelijke hulp totdat professionele hulpverlening beschikbaar is. In geval van een ongeval, zowel in een bedrijf als in de openbare ruimte, is het van groot belang dat er iemand aanwezig is die adequaat kan handelen. Om te weten wat je moet doen tijdens een noodsituatie, is het volgen van een EHBO-cursus van essentieel belang. Tijdens deze cursus leer je hoe je eerste hulp kunt verlenen aan een slachtoffer totdat professionele hulp beschikbaar is.

Tijdens de cursus leer je ook omgaan met een AED, een apparaat dat ondersteuning biedt bij reanimatie. Daarnaast leer je tijdens de cursus welke stappen je moet nemen wanneer iemand te maken heeft met huidwonden, bloedingen of brandwonden. Je leert hoe je verband moet aanleggen en personen in de juiste positie moet brengen. De cursus omvat zowel theoretische kennis als praktijkgerichte oefeningen.

EHBO-cursus B&V partners in veiligheid

De EHBO-cursus van B&V Partners in Veiligheid beslaat 3 volle dagen. Gedurende de eerste 2,5 dagen verdiepen we ons in de theorie en verschillende praktijksituaties. Daarna volgt een 4 uur durend examen waarin je aantoont dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om een gediplomeerd EHBO’er te worden.

Wil je graag meer weten over een professionele EHBO cursus in Zevenbergen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

EHBO cursus in Zevenbergen

Offerte