EHBO cursus Eindhoven

Professionele EHBO cursus Eindhoven

Bent u op zoek naar een professionele EHBO cursus nabij Eindhoven? Dan moet u bij B&V partners in veiligheid zijn. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en wij zijn binnen Nederland één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Alles voor veiligheid onder één dak, dat is onze visie. Dit is ook terug te zien in het unieke en uitgebreide aanbod cursussen die wij aanbieden. U kunt bij ons teerecht voor onder andere de volgende cursussen: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Eindhoven

De EHBO cursus

Wanneer u de EHBO cursus van B&V partners in veiligheid volgt, leert u de eerste noodzakelijke hulp te bieden bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag). U verleent de eerste noodzakelijk hulp totdat de professionele hulpverleners gearriveerd zijn. Vindt er een ongeval plaats binnen uw bedrijf of in het openbaar, dan is het fijn als u die hulp kunt bieden. De EHBO cursus helpt u hierbij, door de cursus te volgen weet u precies wat u moet doen bij een ongeval. U zorgt voor de eerste noodzakelijk hulp totdat de professionele hulpverleners ter plaatsen zijn, dit kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Tijdens de EHBO cursus van B&V partners in veiligheid leert u ook om te gaan met een AED. Een AED is een apparaat dat ondersteuning biedt bij het reanimeren. Daarnaast leert u tijdens de cursus welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een bloeding, brandwond of huidwond heeft. Zo leert u op de juiste manier verband aan te brengen en de persoon in de juiste houding te brengen.

EHBO diploma in 3 dagen

De EHBO cursus duurt 3 volle dagen. Hiervan worden de eerste 2,5 dag besteed aan theorie en diverse praktijk situaties. Vervolgens legt u een 4 uur durende examen af. Hierin laat u zien dat u de kennis en vaardigheden beheerst om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Heeft u het examen behaald dan krijgt u het Oranje Kruis diploma. Met dit diploma bewijst u uw kennis en vaardigheden.

EHBO cursus aan kinderen

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid is uit te breiden met eerste hulp aan kinderen. Werkt u met kinderen? Dan is dit een goede toevoeging aan uw kennis en vaardigheden. Tijdens de cursus leert u precies wat u moet doen bij een ongeval en leert u de juiste handelingen verrichten. Zo kunt u in geval van nood direct helpen.

EHBO herhalingscursus

Heb je de EHBO basis cursus al eens gedaan en moet uw EHBO diploma verlengt worden? Dan is onze EHBO herhalingscursus iets voor u. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijven uw kennis en vaardigheden up-to-date en u verlengt hiermee ook de geldigheid van uw EHBO diploma. Wilt u de herhalingscursus volgen? Bekijk dan snel de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Eindhoven

Meer informatie over de EHBO cursus?

Wilt u graag meer informatie over de EHBO cursus van B&V partners in veiligheid nabij Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om een EHBO cursus op maat aan te vragen voor uw bedrijf. Vraag dit aan via het maatwerkofferteformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbod van cursussen. Wilt u de EHBO cursus volgen? Bekijk snel waar en wanneer de EHBO cursus gegeven wordt.

Offerte