BHV plan opstellen in Breda

Structureel en professioneel BHV plan opstellen in Breda

Wilt u voor uw bedrijf een structureel en professioneel BHV plan opstellen in Breda of omgeving en zoekt u daarvoor nog een partij? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Tevens helpen bij bedrijven bij het opstellen van een BHV plan.

BHV plan opstellen in Breda | B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen

Waarom een BHV plan?

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is volgens de Arbowet verplicht om te hebben bij een bedrijf. Wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvind is het van belang dat er een aantal medewerkers zijn die een BHV en EHBO cursus hebben gevolgd. Deze mensen kunnen omgaan met deze situaties en hulp verlenen. Hierbij kan gedacht worden aan brandblussen, ontruimen van het pand, eventuele verwondingen behandelen.

Om ervoor te zorgen dat bij een calamiteit alles goed verloopt raden onze professionals aan om een BHV plan op te stellen. Het opstellen van een BHV plan kan lastig zijn. Daarom helpen onze professionals jouw bedrijf zodat er niks wordt vergeten en alles goed is uitgewerkt. Hierbij kan gedacht worden aan een ontruimingsplan maar ook mensen die verantwoording hebben over bepaalde afdelingen en over bepaalde taken die dan uitgevoerd moeten worden zoals controleren van de medewerkers. Door het opstellen van dit plan wordt de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd.

Wilt u graag meer weten over een structureel en professioneel BHV plan opstellen in Breda? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwst trainingen en cursussen.

 

Offerte