Bhv-cursus in Waalwijk

Noodsituaties en calamiteiten vragen om duidelijk, professioneel handelen. Train daarom je bhv’ers met een bhv-cursus in omgeving Waalwijk. Dit is mogelijk bij jullie op locatie, maar ook in onze praktijkruimte die speciaal is ontworpen op realistische nabootsing. Hier trainen we ook met een AED om zo het reanimeren te leren. Met goed getrainde bhv’ers zorg je voor veilig handelen bij een ongeval en calamiteiten. De bhv-cursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid geeft altijd cursussen volgens de laatste ontwikkelingen. Daarom hebben we ons laatst versterkt met nieuwe bhv-cursussen. De nieuwe cursussen bestaan uit een praktijkgedeelte van 8 uur en een thuisstudie van 4 tot 8 uur.

Bhv-cursus in Waalwijk

Onze opleidingen

Op het juiste moment weten hoe veilig te handelen, dat is ons streven. Met ons brede aanbod aan cursussen zorgen we voor alle benodigde kennis en vaardigheden in je organisatie. We nemen een stap extra in onze opleidingen door de risico’s binnen jullie werkgebied en organisaties centraal te zetten in de cursussen. In onze praktijkruimte bootsen we de realiteit goed na, maar we bieden ook een bhv-cursus in jullie organisatie in omgeving Waalwijk. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Zeer ervaren trainers

Professioneel handelen vraagt om training van professionals die die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Elke trainer heeft zijn eigen specialisme en ruime ervaring. Het enthousiasme van onze trainers zorgt dat de kennis en juiste handelingen goed blijven hangen. Lees meer over onze aanpak.

Bhv-cursussen in de regio Waalwijk

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontwikkelingen over een bhv-cursus in omgeving Waalwijk? Bekijk de bhv-cursuspagina voor de actuele cursusdata. Liever een bhv-cursus bij jullie op locatie? Vraag een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Voor vragen of een offerte-aanvraag kun je contact opnemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

Bhv-cursus Waalwijk

Offerte