Onderwijs
30 januari 2023
Duurzaam ondernemen
15 februari 2023
Gratis BHV-checklist
De wet verplicht je om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Maar veilig werken is meer dan voorkomen. Als je veilig werkt, werk je beter. Productiever. Leuker. Wie veiligheid voorop stelt, staat vooraan. B&V stelt veiligheid samen met jou voorop. Zet nu de eerste stap naar veiligheid en vraag onze gratis BHV-checklist aan!

Over onze BHV-checklist


Onze handige BHV-checklist is bedoeld als hulpmiddel voor organisaties en BHV’ers die snel een beeld willen krijgen van de huidige situatie rondom brandveiligheid. Met de BHV-checklist controleer je de belangrijkste aspecten van bedrijfshulpverlening in én rondom jouw gebouw. Hiermee vergroot je de bewustwording op het gebied van brandveiligheid in het gebouw. Volg onze checklist en doorloop diverse belangrijke controlepunten. Zo krijg je inzicht in waar je aan moet denken bij bijvoorbeeld vluchtwegen, alarmeren, voorlichting en oefenen. Ontdek in enkele stappen waar je staat en waar nog kansen liggen om de bedrijfsveiligheid te vergroten.

Advies


Onze BHV-checklist is puur een indicatie voor de bedrijfsveiligheid binnen jouw bedrijf en het gebouw. De uiteindelijke beoordeling van de brandveiligheid van een gebouw? Daar hebben wij onze specialisten voor. Zij helpen je graag, bijvoorbeeld met een BHV-plan of ontruimingsplan. Maar ook voor brandbeveiliging staan we klaar: onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw EHBO-koffer, brandslanghaspels en brandblusapparatuur up-to-date zijn en voldoen aan alle gestelde normen. Zodat jij veilig kan werken.

Meer informatie?


Het aanvragen van de BHV-checklist is de eerste stap naar een betere bedrijfsveiligheid. Wil je meer informatie over hoe jij de veiligheid binnen jouw bedrijf verder kunt vergroten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@partnersinveiligheid.nl.
Gratis BHV-checklist
Offerte