Cursus brand blussen

Heb je een certificaat ‘Omgaan met kleine blusmiddelen’, maar wil je jouw kennis en vaardigheden opfrissen en uitbreiden? Volg de herhalingscursus brand blussen bij B&V en handel snel bij het uitbreken van een beginnende brand.

Herhalingscursus brand blussen in één dagdeel

Als er een kleine brand in je organisatie ontstaat, is het van groot belang om snel en adequaat te handelen. Fris je kennis en vaardigheden daarom op tijd op.
In de herhalingscursus brand blussen leer je in één dagdeel:

- over de nieuwste verschillende blusmiddelen en –toestellen;
- omgaan in verschillende situaties van brand;
- met oefeningen gericht te werken aan het verbeteren van je vaardigheden.

Bij voldoende resultaat in de uitvoering ontvang je een nieuw bewijs van deelname en ben je er klaar voor als er brand uitbreekt.

Waar en wanneer is de herhalingscursus brand blussen?

Je volgt de herhaling van ‘Omgaan met kleine blusmiddelen’ bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie geeft de cursus?

Je volgt deze herhalingscursus van ‘Omgaan met kleine blusmiddelen’ van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wat kost de cursus?

De herhalingscursus brand blussen geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze cursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze cursus is inclusief:

- Lesmateriaal
- Gebruik van instructiemateriaal
- Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur
- Examen- en certificeringskosten
- Lunch, koffie- en thee-arrangement

Daarom kiezen anderen voor B&V

- We werken al veilig vanaf 1999
- Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
- Meervoudig erkend en gecertificeerd
- 4,6/5 sterren op Google

Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt meer opleidingen, cursussen en trainingen aan rond bedrijfsveiligheid. Bekijk bijvoorbeeld ook de cursus Ademhalingsbescherming of de cursus AED.
Offerte