AED herhaling

Heb je al een certificaat ‘Gebruik Automatische Externe Defibrillator’, maar ben je toe aan een opfriscursus? Volg de herhalingscursus AED bij B&V en ververs je certificaat ‘Gebruik AED’. Nog geen certificaat ‘Gebruik AED’? Volg dan eerst de reguliere cursus.

Opfriscursus AED in één dagdeel

Met deze herhalingscursus fris je je kennis en vaardigheden van AED op én breid je ze uit. We wisselen beknopte theorie af met veel praktijkvoorbeelden en –oefeningen. Je rondt het cursusdagdeel af met een toets en bij voldoende resultaat ontvang je een nieuw certificaat Gebruik AED.

Waar en wanneer is de herhalingscursus AED?

Je volgt AED herhaling bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie geeft de cursus?

Je volgt AED herhaling van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wat kost de cursus?

De herhalingscursus AED geef je samen met ons vorm, op maat voor jouw organisatie. Er is daarom geen standaardprijs voor deze training. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze cursus is inclusief: - Lesmateriaal - Gebruik van instructiemateriaal - Inzet van een ervaren gecertificeerde instructeur - Examen- en certificeringskosten - Lunch, koffie- en thee-arrangement

Daarom kiezen anderen voor B&V

- We werken al veilig vanaf 1999 - Advies, opleiding en hulpmiddelen in één - Meervoudig erkend en gecertificeerd - 4,6 / 5 sterren op Google

Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt meer opleidingen, cursussen en trainingen aan rond bedrijfsveiligheid. Bekijk bijvoorbeeld ook de cursus Ademhalingsbescherming of Omgaan met kleine blusmiddelen.

Cursusdata

Herhaling AED
Cursusdata op afspraak.
Offerte