BHV Herhaling - basisbedrijfshulpverlening

BHV Herhaling is de jaarlijks verplichte herhalingscursus voor iedereen met een diploma of certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlener, AED-bediener. Deze BHV herhalingscursus bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel.

BHV Herhalingscursus: theoriedeel (2 tot 4 uur, op afstand)

Ruim voor aanvang van de praktijkdag ontvang je een inlogcode voor de e-learningmodule van BHV Herhaling. De e-learning bestaat onder andere uit instructiefilmpjes en vragen. Je sluit deze thuisstudie af met een toelatingstoets. Bij een voldoende krijg je toegang tot het praktijkdeel.

BHV Herhalingscursus: praktijkdeel (4 uur, op locatie)

Je herhaalt je BHV-kennis in de praktijk bij B&V, in een oefenruimte die speciaal is ingericht zoals in jouw dagelijkse praktijk. In dit praktijkdeel herhaal je onder meer de vaardigheden bij eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. Bij succes mag je wettelijk weer optreden als BHV’er. Voor het praktijkonderdeel brand en ontruiming maken wij onder andere gebruik van de nieuwste innovatie: BHVR. BHVR heeft een virtual reality BHV-training waarin noodsituaties zoals een kantoorbrand worden gesimuleerd.

Herhalingscursus BHV zonder e-learning en VR

Liever een herhalingscursus BHV volgen zonder e-learning en zonder VR? Dit bieden wij nog steeds aan. Je zal dan zowel de praktijk als theorieles klassikaal volgen. Deze cursus duurt 8 uur (1 dag).

Dit kun je na BHV Herhaling

Blijvende veiligheid binnen jouw organisatie is essentieel. Daarom is een jaarlijkse herhalingscursus wettelijk verplicht. Na deze cursus ben je weer op de hoogte van de essentiële hulpverleningsregels en weet je hoe je veilig handelt bij een ongeval of calamiteit. Zo weet je weer:

- hoe je eerste hulp bij ongevallen verleent;
- hoe je brandbeperkt en bestrijdt;
- hoe je de gevolgen van ongevallen beperkt;
- hoe je anderen alarmeert en evacueert in noodsituaties.

Waar en wanneer is de cursus?

Je volgt BHV Herhaling bij B&V in Zevenbergen of B&V Oirschot (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruit ziet. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie geeft de cursus?

Je volgt de BHV herhalingscursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.

Wat kost BHV Herhaling?

De BHV herhalingscursus volg je compleet voor € 183,10 per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.

Daarom kiezen anderen voor B&V

- We werken al veilig vanaf 1999
- Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
- Meervoudig erkend en gecertificeerd
- 4,6 / 5 sterren op Google
- Uniek nazorg ondersteuningsteam voor BHV'ers


Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt alle BHV-opleidingen aan rond bedrijfsveiligheid. Naast de BHV herhalingscursus volg je bij B&V ook onder meer de Ploegleider BHV, EHBO, BHVR en meer opleidingen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over BHV Herhaling? Ik help je graag.

Patrick Kroonen, directeur
Specialist in bedrijfsveiligheid
Bel 0168 - 33 54 45
Offerte