BHV herhaling

Herhalingscursus Bedrijfshulpverlening (allround BHV), inclusief AED

Blijvende veiligheid binnen uw bedrijf is essentieel. Met goed getrainde BHV'ers waarborgt u veilig handelen bij een ongeval of calamiteit. Een jaarlijkse herhalingscursus is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat elke BHV'er in uw bedrijf op de hoogte is van essentiële hulpverleningsregels.

Deze cursus is zeer praktijkgericht, wat zorgt voor een grote herkenbaarheid in de praktijk. Iedereen die een diploma of certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlener, AED-bediener in het bezit heeft, mag deelnemen aan deze herhalingscursus. De cursus bestaat uit een praktijkgedeelte van 2 uur en 4 uur thuisstudie (e-learning).

Voor het praktijkonderdeel brand en ontruiming maken wij gebruik van de nieuwste innovatie: BHVR. BHVR heeft een virtual reality BHV-training waarin noodsituaties zoals een kantoorbrand worden gesimuleerd. Cursisten moeten hierin aantonen dat ze de brand, volgens de juiste procedures, kunnen lokaliseren en bestrijden. Op deze manier train je in jouw eigen werkomgeving gevaarlijke situaties zonder enig risico. Denk aan branden blussen, deur procedures en gerichte scenariotrainingen aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Door het gebruik van deze module besparen we samen zo'n 150.000 kg CO2 per jaar door alleen al virtueel te blussen!

Welke meerwaarde biedt BHVR?

Realistische scenario's
- Veilig
- Leuk en interactie
- Locatie-onafhankelijk
- Hogere leerwaarde
- Duurzaam

Live feedback en support
- In-company training
- Meer tijd voor diepgang
- Extra flexibiliteit
- Contextuele hulp

Data-inzicht
- Persoonlijke feedback
- Inzicht voor trainers
- Overzicht voor management
- Officiële certificering

Liever een herhalingscursus BHV op maat voor uw bedrijf? Er is ontzettend veel mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Offerte