BHV Herhaling

BHV Herhaling is de jaarlijks verplichte herhalingscursus voor iedereen met een diploma of certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlener, AED-bediener. Deze BHV herhalingscursus bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Hieronder lees je meer over onze lesplannen voor BHV herhaling.

Lesplan 2024

Herhalingscursus BHV compleet: theorie & praktijk (4 uur)

Vanaf 1 januari 2024 verandert het lesplan van onze standaard herhaling BHV. Je hoeft voor deze training dan geen e-learning meer te maken (wél e-learning ontvangen is mogelijk als toevoeging op aanvraag, vraag naar de mogelijkheden). Daarnaast is deze opleiding niet meer met VR. Je herhaalt je BHV-kennis in de praktijk bij B&V, in een oefenruimte die speciaal is ingericht zoals in jouw dagelijkse praktijk. In dit praktijkdeel herhaal je onder meer de vaardigheden bij eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. Bij succes mag je wettelijk weer optreden als BHV’er. De opleiding duurt 4 uur in totaal, inclusief een stuk herhaling van de theorie en uiteraard herhaling in de praktijk.

Herhalingscursus BHV compleet: theorie en praktijk (8 uur)

Je herhaalt je BHV-kennis in de praktijk bij B&V, in een oefenruimte die speciaal is ingericht zoals in jouw dagelijkse praktijk. In dit praktijkdeel herhaal je onder meer de vaardigheden bij eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. Bij succes mag je wettelijk weer optreden als BHV’er. De opleiding duurt 8 uur in totaal, inclusief een stuk herhaling van de theorie en uiteraard herhaling in de praktijk. Het verschil met de herhalingscursus BHV van 4 uur is dat er in deze opleiding wat meer theorie behandelt wordt én er ruimte is voor extra scenariotraining. Deze training is dus speciaal voor mensen die daar behoefte aan hebben.

Dit kun je na BHV Herhaling

Blijvende veiligheid binnen jouw organisatie is essentieel. Daarom is een jaarlijkse herhalingscursus wettelijk verplicht. Na deze cursus ben je weer op de hoogte van de essentiële hulpverleningsregels en weet je hoe je veilig handelt bij een ongeval of calamiteit. Zo weet je weer:

- hoe je eerste hulp bij ongevallen verleent;
- hoe je brandbeperkt en bestrijdt;
- hoe je de gevolgen van ongevallen beperkt;
- hoe je anderen alarmeert en evacueert in noodsituaties.

Waar en wanneer is de cursus?

Je volgt BHV Herhaling bij B&V in Zevenbergen of B&V Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruit ziet. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie geeft de cursus?

Je volgt de BHV herhalingscursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.

Wat kost BHV Herhaling?

De BHV herhalingscursus volg je compleet voor € 183,10 per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.

Daarom kiezen anderen voor B&V

- We werken al veilig vanaf 1999
- Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
- Meervoudig erkend en gecertificeerd
- 4,6 / 5 sterren op Google
- Uniek nazorg ondersteuningsteam voor BHV'ers


Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt alle BHV-opleidingen aan rond bedrijfsveiligheid. Naast de BHV herhalingscursus volg je bij B&V ook onder meer de Ploegleider BHV, EHBO, BHVR en meer opleidingen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over BHV Herhaling? Ik help je graag.

Patrick Kroonen, directeur
Specialist in bedrijfsveiligheid
Bel 0168 - 33 54 45
Offerte