Veranderingen structuur BHV lessen

EHBO cursus in Tilburg
Veranderingen vanaf 27 september 2021
27 september 2021
NIBHV e-learning
23 maart 2022

Veranderingen structuur BHV lessen

In verband met de covid-19 pandemie hebben er de afgelopen periode een aantal veranderingen plaatsgevonden in de manier waarop wij BHV lessen geven. Zo zijn onze reguliere herhalingslessen BHV al een tijdje aangepast naar 2-uurse lessen in combinatie met e-learning en onze basiscursussen BHV naar 4-uurse lessen in combinatie met e-learning.

De afgelopen periode hebben wij een aantal lesruimtes verbouwd op onze locatie in Zevenbergen en hebben we besloten dat we vanaf 14-3-2022 onze BHV lessen anders vorm gaan geven. De veranderingen zijn als volgt:


Door de verbouwing hebben wij een lesruimte gecreërd waar we wat meer cursisten tegelijkertijd kunnen opleiden, terwijl we uiteraard nog steeds de covid-richtlijnen handhaven. De maximale groepsgrootte voor BHV cursussen bij ons op locatie in Zevenbergen en Oirschot wordt 10 personen. Op externe locaties blijft dit maximaal 12 personen.


Omdat we de groepsgrootte niet ten koste willen laten gaan van onze kwaliteit van lesgeven wordt de duur van onze BHV opleidingen verlengd:

Basis BHV: wordt een 8-uurse opleiding in combinatie met 4 tot 8 uur e-learning
Herhaling BHV: wordt een 4-uurse opleiding in combinatie met 2 tot 4 uur e-learning

We verwachten dat deze aanpassing de kwaliteit van onze opleidingen alleen maar zal verbeteren.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Offerte