Veiligheid Voor Bedrijven in Breda

Professionele cursus veiligheid voor bedrijven in Breda

Bent u opzoek naar een partij die een professionele cursus veiligheid voor bedrijven in Breda aanbied? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen aan voor de veiligheid van bedrijven.

Veiligheid Voor Bedrijven in Breda | B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen

Waarom veiligheid voor bedrijven?

Om ervoor te zorgen dat u en uw werknemers in een veilige werkomgeving werken kunnen er verschillende stappen worden gezet om dit te bereiken. Hierbij kan gedacht worden aan een aantal mensen die BHV bevoegd zijn en werknemers die een EHBO cursus hebben gevolgd. Wanneer een aantal van uw werkennemers deze kennis bezit kan er bij een ongeval de eerste benodigde hulp aanbieden totdat professionele hulpverleners aanwezig zijn.

Tevens is het van belang dat er mensen zijn die leiding kunnen gegeven bij een ongeval en de werknemers kunnen aansturen wat ze moeten doen. Hierbij kan gedacht worden aan coördinator of hoofd van BHV cursus en een opleiding tot een ploegleider.

Daarnaast bieden wij ook een opleiding aan tot een beveiliger. Tijdens deze opleiding krijgt de medewerker theorie over beveiliging en worden ze opgeleid tot een beveiliger voor een bedrijf. Er kan gekozen worden voor een specialisatie voor bijvoorbeeld persoonsbeveiliging en winkelsurveillance. De cursussen worden uitsluitend gegeven door professionals die op te hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving.

Wil je graag meer informatie over een professionele cursus veiligheid voor bedrijven in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Offerte