NIBHV e-learning
23 maart 2022
Veiligheid in de zorg
12 september 2022

Vacature BHV instructeur

Wil jij een carrière beginnen in BHV? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, communicatieve mensen die geïnteresseerd zijn in het worden van BHV-instructeur. Ervaring is niet nodig, want wij zullen je opleiden tot een NIBHV gecertificeerde instructeur.

Als BHV-instructeur help je anderen om levens te redden en ben je een belangrijke schakel in noodsituaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen voor onze klanten. Aangezien onze klantenkring ontzettend divers is (denk aan ziekenhuizen, fashion outlets en logistieke dienstverlening) maakt dit jouw werk super afwisselend en uitdagend. Je kan gebruik maken van ons eigen oefenmateriaal en onze instructeursbussen gebruiken voor trainingen op externe locaties. Je komt terecht in een gezellige en ambitieuze organisatie én je gaat werken met de nieuwste innovatie op het gebied van bedrijfshulpverlening: BHVR (brandbestrijden en ontruimen in virtual reality).

Wij zoeken…

Iemand die enthousiast, communicatief en administratief is. Verder zoeken we iemand die voor 40 uur in de week beschikbaar is (je komt in loondienst) en een gastvrije houding heeft. Daarnaast zal je ook bereid moeten zijn om te leren, aangezien de NIBHV instructeursopleidingen gevolgd moeten worden als je nog niet in het bezit bent van deze diploma’s.

Heb jij wat nodig is om een BHV-instructeur te worden? Solliciteer dan nu door een berichtje te sturen naar n.bulthuis@partnersinveiligheid.nl en begin aan een carrière waarin je het verschil kan maken!

In onderstaande video krijg je een kleine impressie hoe het is om les te geven bij B&V:
Offerte