Samenwerking met Schouten Zekerheid

Wij zoeken een (leerling) servicemonteur!
21 juni 2023
PFAS: Wat is het en waarom is het belangrijk?
30 augustus 2023

Samenwerking tussen B&V Partners in Veiligheid en Schouten Zekerheid – Jouw veiligheid in betrouwbare handen!


Wij zijn verheugd om je op de hoogte te brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf: B&V Partners in Veiligheid en Schouten Zekerheid bundelen de krachten in een samenwerking die ons in staat stelt om jou nog beter van dienst zijn.

Sinds 1999 zetten wij ons al in om de bedrijfsveiligheid van kleine én grote organisaties in uiteenlopende branches te verbeteren. Met onze aanpak en oplossingen, gericht op specifieke wensen en situaties van jou als klant, maken we risicomanagement compleet. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om jou te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van risico’s. De samenwerking met Schouten Zekerheid draagt bij aan onze missie: Veiligheid Voorop.

Schouten Zekerheid is een toonaangevende onafhankelijke verzekeringsmakelaar met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van verzekeringen en risicomanagement. Als makelaar bieden zij échte zekerheid, voor iedereen. In de samenwerking tussen B&V Partners in Veiligheid en Schouten Zekerheid bundelen we onze kennis en expertise om je een allesomvattende benadering van veiligheid én zekerheid te bieden. Door nauw samen te werken, kunnen we jouw bedrijf beter inzicht geven in de risico’s waarmee je te maken hebt en op maat gemaakte oplossingen bieden.

Wat kun je verwachten van deze samenwerking?

1. RI&E: we kunnen je bedrijf in kaart brengen en een uitgebreide risicobeoordeling uitvoeren om zwakke punten te identificeren en passende maatregelen voor te stellen om ze te beheersen;
2. Advies op maat: op basis van de RI&E kunnen we je voorzien van op maat gemaakt advies dat je helpt de juiste maatregelen te nemen en passende verzekeringspolissen te kiezen die aansluiten bij jouw behoeften;
3. Betrokkenheid: onze betrokkenheid bij je bedrijf stopt niet na het implementeren van de veiligheidsmaatregelen en het afsluiten van verzekeringen. We zullen voortdurend de situatie evalueren en indien nodig aanpassingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat je optimaal beschermd blijft.

Is je bedrijf veilig, dan nemen de risico’s en de kans op schades af. Dit levert weer een positieve bijdrage aan het onder goede voorwaarden verzekerbaar houden van je bedrijf of organisatie. Wij werken samen met Schouten Zekerheid om klanten te kunnen helpen bij het optimaliseren van het risicomanagement.

Wij zijn ontzettend enthousiast om je een uitgebreidere aanpak van je veiligheidsbehoeften te kunnen aanbieden. Mocht je vragen hebben over de samenwerking of als je meer informatie wil, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen.

Offerte