Ploegleider opleiding in Zevenbergen

Professionele ploegleider opleiding in Zevenbergen

Bent u opzoekt naar een partij die een professionele ploegleider opleiding in Zevenbergen organiseert? Dan bent u opzoek naar een bedrijf zoals B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast hebben speciale opleidingen voor een ploegleider.

Ploegleider opleiding in Zevenbergen | B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen

Wat houdt een ploegleider opleiding in?

In ons dienstenaanbod hebben wij twee verschillende mogelijkheden voor een opleiding van een ploegleider. Allereerst de Ploegleider BHV NIBHV cursus. Tijdens deze cursus wordt naast de BHV onderdelen ook stil gestaan bij het aansturen van het team tijdens een ongeval of calamiteit. De ploegleider leert welke stappen er ondernomen moeten worden om een team in veiligheid te brengen door aansturing. De cursus duurt 2 dagen.

Daarnaast bieden wij ook de cursus ploegleider BHV herhaling aan. Gedurende deze cursus worden uw kennis en vaardigheden getest en oefent u met het aansturen van een BHV-team. De cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een competentietoets.

Al onze opleidingen en cursussen worden gegeven door trainers van B&V partners in veiligheid die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een professionele ploegleider opleiding in Zevenbergen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte opleiding. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste cursussen en opleidingen.

 

Offerte