BHV Ploegleider - cursus bedrijfshulpverlening

De BHV ploegleider-cursus leidt je op om sturing te geven aan een team van BHV’ers en hen in te zetten bij een ongeval of calamiteit. Een ploegleider BHV is aan te raden als je organisatie meerdere BHV'ers in dienst heeft.

BHV Ploegleider: cursus in 1 dag

In de cursus ploegleider BHV oefen je in 1 dag jouw rol als Ploegleider met praktijksituaties in combinatie met een e-learning. Je oefent eerst de scenario’s met Table-top, om ze vervolgens in de praktijk uit te voeren. Voor het praktijkonderdeel maken wij onder andere gebruik van de nieuwste innovatie: BHVR. BHVR heeft een virtual reality BHV-training waarin scenario's worden gesimuleerd en je als ploegleider leert samenwerken en taken verdelen. Je sluit de cursus af met een examen. Bij voldoende resultaat behaal je het diploma Ploegleider Bedrijfshulpverlening van het NIBHV.

Dit kun je na de BHV Ploegleider-cursus

Na deze cursus heb je de juiste kennis en vaardigheden om leiding te geven aan een BHV-ploeg. Zo kun je bijvoorbeeld:
- een slachtoffer begeleiden naar een arts of een arts raadplegen;
- de brandweer alarmeren of een ambulance inzetten, met of zonder spoed;
- een ontruiming in goede banen leiden met je team

Waar en wanneer is de cursus?

Je volgt BHV Ploegleider cursus bij B&V in Zevenbergen of B&V in Eindhoven (Noord-Brabant), in onze speciaal ingerichte oefenruimte die we afstemmen op hoe jouw dagelijkse praktijk eruitziet.

Wie geeft de cursus?

Je volgt de BHV Ploegleider-cursus van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.

Wat kost de BHV Ploegleider-cursus?

De BHV Ploegleider-cursus is er al compleet voor € 379,- per deelnemer. Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.

Daarom kiezen anderen voor B&V

- We werken al veilig vanaf 1999
- Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
- Meervoudig erkend en gecertificeerd
- 4,6 / 5 sterren op Google
- Uniek nazorg ondersteuningsteam voor BHV'ers

Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt alle BHV-opleidingen aan rond bedrijfsveiligheid. Naast de BHV Ploegleiders-cursus volg je bij B&V ook onder meer EHBO, Coördinator hoofd BHV, BHVR en meer opleidingen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over BHV Ploegleider? Ik help je graag.

Patrick Kroonen, directeur
Specialist in bedrijfsveiligheid
Bel 0168 - 33 54 45
Offerte