Cursus ploegleider BHV

Heeft uw organisatie meerdere BHV'ers in dienst, dan is het aanstellen van een ploegleider BHV aan te raden. Als ploegleider bent u na het volgen van deze tweedaagse cursus in staat om sturing te geven aan het team en hen in te zetten bij een ongeval of calamiteit. De cursus ploegleider BHV wordt afgesloten met een examen. U werkt in deze cursus met praktijksituaties, waarbij d.m.v. Table-top eerst het scenario wordt gespeeld om het vervolgens in de praktijk uit te voeren. Bij voldoende resultaat behaalt u het diploma Ploegleider Bedrijfshulpverlening van het NIBHV.

Kwalitatieve en ervaren trainers

B&V partners in veiligheid heeft louter professionele trainers in dienst die voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Elk van onze trainers heeft zijn eigen specialisme en een ruime ervaring. Enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit zijn kenmerkend voor de wijze waarop onze trainers u en uw medewerkers helpen.

Alles voor veiligheid onder één dak

De visie van B&V partners in veiligheid is ‘alles voor veiligheid onder één dak’. Dit is ook terug te zien in ons unieke dienstenaanbod. Wij weten als geen ander de ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. Wij spelen in op bedrijfsspecifieke risico’s en willen hierdoor bijdragen aan een betere professionele bedrijfsveiligheid. Waarom kiezen voor B&V partners in veiligheid? Vanwege onze 11 krachtige kenmerken.

Cursusdata

B&V partners in veiligheid kan ook voor een maatwerkoplossing zorgen. Vraag hiervoor een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Naast de cursus ploegleider BHV hebben wij ook de BHV basiscursus, BHV herhaling cursus, BHV basiscursus E-learning en meer opleidingen.
Offerte