Onze aanpak

Bedrijfshulpverlening optimaal trainen
Binnen al onze cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening staat topkwaliteit voorop. Dat blijkt niet alleen uit de diverse certificeringen, ook de praktijkgerichte aanpak is kenmerkend. U merkt dat onder meer doordat:

  • De te trainen (rest)risico’s expliciet op uw bedrijf worden afgestemd. Iedere deelnemer traint datgene wat in de dagelijkse praktijk voor kan komen.
  • De trainingslocatie passen wij aan uw bedrijfsomgeving aan. Elke oefenruimte ontwikkelen wij speciaal voor uw bedrijf, wat de herkenbaarheid en effectiviteit aanzienlijk versterkt.
  • De cursus grotendeels binnen wordt gehouden, ook voor brandbestrijding. Een bedrijfshulpverlener voert zijn taken immers voor 98% binnen uit.
  • De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Beide goedgekeurd door het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBVH) wat een landelijk erkend certificaat garandeert.
  • De trainers professionals uit de praktijk zijn, die voortdurend ontwikkelingen binnen bedrijfshulpverlening op de voet volgen. de cursus ook geheel op maat gemaakt kan worden voor uw medewerkers.
Vanzelfsprekend zijn al onze oefenmaterialen gekeurd, zodat deelnemers van een veilige trainingsomgeving zijn verzekerd. Bovendien zijn alle praktijklocaties meestal ook meteen de examenlocatie, wel zo handig vinden wij.

Tip! B&V partners in veiligheid biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te overnachten in diverse hotels in Zevenbergen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw cursusaanmelding.

Voor al onze cursussen geldt een landelijke dekking, dankzij ons zusterbedrijf Regio BHV Nederland.
Offerte