Kurs V.C.A.

Kurs V.C.A. Krótko, ponieważ istnieje możliwość, aby podążać tą drogą w języku polskim. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt pod adresem info@www.partnersinveiligheid.nl

Doelgroep
Medewerkers in bedrijfstakken waar kennis en vaardigheden van veiligheidsrisico’s op de werkplek vereist is met het doel dat werknemers en leidinggevenden, werkzaam in diverse bedrijfstakken o.a. kennis en inzicht krijgen van de risico’s en de veiligheid.

Inhoud van de opleiding
Niet alleen wordt er rekening gehouden met de veiligheidswetgeving, risico’s en de preventie.
Ook moet men bewust worden van het gevaar om je heen zoals brand en explosiegevaar,  gevaren bij het lassen, maar ook het werken met machines en gereedschappen.
En wat denk je van werken op hoogte, hoe kun je je daar tegen met persoonlijke bescherming beschermen.

Tijdens de opleiding wordt er praktisch getraind in het omgaan met kleine blustoestellen/-middelen en worden de deelnemers getraind om een beginnende brand te bestrijden dan wel te beperken.

Zo worden de verschillende soorten brand uitgelegd en met welk blusmiddel er geblust kan worden. Zoals bij een:

- Gasbrand
- Vaste stoffen brand
- Vloeistofbrand
- Computerbrand
- Vuilnisbakkenbrand
- Persoon in brand
- Frituur brand

De training bestaat in totaal uit 1 dag, inclusief examentraining. Voor zowel theorie als praktijk worden de risico’s en de te treffen maatregelen bij verschillende werkzaamheden, o.a. de bouw, geïllustreerd met videobeelden.
Deze opleiding kunt u volgen bij u op locatie of op ons opleidingscentrum in Zevenbergen.

Heeft u intresse in deze opleiding?  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over deze cursus, u kunt ook e-mailen naar info@www.partnersinveiligheid.nl vermeld daarbij Kurs V.C.A. x

Cursusdata

Kurs V.C.A
Cursusdata in overleg.
Offerte