EHBO basis cursus

De EHBO basis cursus van B&V partners in veiligheid is geschikt voor iedereen die wil leren om op een veilige en effectieve manier eerste hulp te bieden. Met onze EHBO basis cursus behaalt u binnen 3 dagen het Oranje Kruis diploma als bewijs van uw EHBO-kennis en vaardigheden. U leert tijdens de cursus ook omgaan met een AED.

EHBO cursus inclusief AED

Bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) wilt u – ook als omstander – snel hulp kunnen bieden. EHBO zorgt voor de eerste, noodzakelijke hulp. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. U leert wat u kunt doen in tal van voorkomende situaties. En ook: wat u beter niet kunt doen, om te voorkomen dat schade onverhoopt erger wordt. Doordat het omgaan met een AED onderdeel is van deze cursus, kunt u ook de helpende hand bieden in gevallen van hartfalen.

De EHBO cursus

Aan de EHBO basis cursus zijn geen toelatingseisen verbonden. Aan het einde van de cursusdagen (20 uur) legt u een mondeling- en praktijkexamen af. In totaal zal de cursus 3 dagen duren, 2,5 dag les en 4 uur examen. U ontvangt tot slot een Oranje Kruis diploma als bewijs van uw EHBO-kennis en –vaardigheden.

EHBO herhalingscursus

Heeft u de EHBO basis cursus al behaald en wilt u uw diploma geldig houden? Volg dan onze EHBO herhalingscursus. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw diploma geldig. Hierdoor blijft naast uw diploma ook uw kennis en vaardigheden up-to-date.

Tip! EHBO cursus bij kinderen

De EHBO-cursus is uit te breiden met eerste hulp bij kinderen waarin u meer leert over uitgebreide verbandleer en kleine ongevallen. Dit is zeker aan te raden voor iedereen die met kinderen werkt.

B&V partners in veiligheid

B&V partners in veiligheid is één van de Nederlandse voorlopers in veiligheid. Door ons unieke dienstenaanbod weten wij als geen ander de ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. Onze visie is ook: alles voor veiligheid onder één dak. Wij spelen in op bedrijfsspecifieke risico’s en willen hierdoor bijdragen aan een betere professionele bedrijfsveiligheid. Waarom kiezen anderen voor B&V partners in veiligheid? Vanwege onze 11 krachtige kenmerken.
Offerte