Cursus beheerder brandmeldinstallaties

Bent u op zoek naar een cursus beheerder brandmeldinstallatie? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Als één van de voorlopers in Nederland op het gebied van veiligheid leert u tijdens deze cursus alle ins en outs. Als u binnen uw organisatie het beheer, de controle en het onderhoud van de brandmeldinstallatie (BMI) regelt, is deze eendaagse cursus een verplichting volgens de NEN 2654-1. U leert onder meer het belang van kwaliteit van de BMI, zaken die aan de BMI gekoppeld kunnen zijn en de invulling van de ‘alarmorganisatie’. Bovendien krijgt u tal van tips en adviezen voor het beheren en onderhouden van de BMI. U sluit de beheer brandmeldinstallatie cursus af met praktijk en een theorie-examen. Bij voldoende resultaat ontvangt u het diploma Beheerder Brandmeldinstallatie van het NIBHV.

Professionele en ervaren trainers

De cursus beheerder brandmeldinstallatie wordt gegeven door de professionele trainers van B&V partners in veiligheid die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Elk van onze trainer heeft zijn eigen specialisme en heeft een ruime ervaring. Enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit zijn kenmerkend voor de wijze waarop onze trainers u en uw medewerkers helpen tijdens de cursus beheerder brandmeldinstallatie.

B&V partners in veiligheid

Met een uniek diensten- en cursusaanbod weten wij als geen ander de ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. Onze visie is ‘alles voor veiligheid onder één dak’, dus bent u op zoek naar een cursus of advies op het gebied van veiligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij spelen in op de bedrijfsspecifieke risico’s en willen hierdoor bijdragen aan een betere professionele bedrijfsveiligheid. Waarom kiezen voor B&V partners in veiligheid? Vanwege onze 11 krachtige kenmerken.

Cursusdata

Wilt u een offerte voor een cursus beheerder brandmeldinstallatie op maat ontvangen? Vraag deze dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Bent u naast deze cursus op zoek naar een andere opleiding? Bekijk dan ons uitgebreid aanbod opleidingen .

Offerte