Cursus beheerder brandmeldinstallaties (BBMI)

Regel jij binnen jouw organisatie het beheer, de controle en het onderhoud van de brandmeldinstallatie (BMI)? Volg de Cursus beheerder brandmeldinstallaties (BBMI) bij B&V en haal in 1 dag je diploma van het NIBHV.

Beheerder BMI in één dag

Ben je verantwoordelijk voor jullie brandmeldinstallatie (BMI), dan is deze eendaagse cursus verplicht volgens de NEN 2654-1. Tijdens deze cursus leer je alle ins en outs over de brandmeldinstallatie en hoe je ervoor zorgt dat de melders functioneren als het moet.

Je leert onder meer:
 • over het belang van kwaliteit van de BMI;
 • over alle zaken die aan de BMI gekoppeld kunnen zijn;
 • over de invulling van een 'alarmorganisatie';
 • tal van tips en adviezen voor het beheren en onderhouden van de BMI.

Je sluit de Training beheerder brandmeldinstallatie af met praktijk- en een theorie-examen. Bij voldoende resultaat ontvang je het diploma Beheerder Brandmeldinstallatie van het NIBHV.

Waar en wanneer is de BBMI-training?

Je volgt deze opleiding bij B&V Partners in Veiligheid aan De Hil 18 in Zevenbergen. Liever op je eigen locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie geeft de cursus?

Je volgt de Cursus beheerder brandmeldinstallaties (BBMI) van onze gecertificeerde trainers. Ervaren professionals uit de praktijk, die alle ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet volgen om jou vol enthousiasme up-to-date kennis en vaardigheden bij te brengen in BHV.

Wat kost de cursus?

De Cursus voor beheerders van een brandmeldinstallatie kost € 303,- exclusief btw. Deze prijs is inclusief:
 • Lesmateriaal
 • Gebruik van instructiemateriaal
 • Inzet van 1 ervaren gecertificeerde instructeur
 • Examen- en certificeringskosten van het NIBHV
 • Lunch, koffie- en thee-arrangement
Vraag ons vrijblijvend om een offerte op maat voor jouw organisatie.

Daarom kiezen anderen voor B&V

 • We werken al veilig vanaf 1999
 • Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
 • Meervoudig erkend en gecertificeerd
 • 4,6 / 5 sterren op Google


Bekijk ook onze andere cursussen

B&V biedt meer opleidingen, cursussen en trainingen aan rond bedrijfsveiligheid. Bekijk bijvoorbeeld ook Omgaan met alarmmeldingen of Ontruimingsoefeningen in de praktijk.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over het beheren van BMI? Ik help je graag. Patrick Kroonen, directeur Specialist in bedrijfsveiligheid Bel 0168 - 33 54 45

Professionele en ervaren trainers

De cursus beheerder brandmeldinstallatie wordt gegeven door de professionele trainers van B&V partners in veiligheid die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Elk van onze trainer heeft zijn eigen specialisme en heeft een ruime ervaring. Enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit zijn kenmerkend voor de wijze waarop onze trainers u en uw medewerkers helpen tijdens de cursus beheerder brandmeldinstallatie.

B&V partners in veiligheid

Met een uniek diensten- en cursusaanbod weten wij als geen ander de ontwikkelingen om te zetten in praktische diensten. Onze visie is ‘alles voor veiligheid onder één dak’, dus bent u op zoek naar een cursus of advies op het gebied van veiligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij spelen in op de bedrijfsspecifieke risico’s en willen hierdoor bijdragen aan een betere professionele bedrijfsveiligheid. Waarom kiezen voor B&V partners in veiligheid? Vanwege onze 11 krachtige kenmerken.

Cursusdata

Wilt u een offerte voor een cursus beheerder brandmeldinstallatie op maat ontvangen? Vraag deze dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Bent u naast deze cursus op zoek naar een andere opleiding? Bekijk dan ons uitgebreid aanbod opleidingen .

Offerte