Onze cursussen in één oogopslag

Iphone charging
Brandgevaar bij opladers
10 augustus 2020
Bij ons train je veilig!
30 oktober 2020

Onze cursussen in één oogopslag


Benieuwd wat voor cursussen wij allemaal aanbieden en wat het precies inhoudt? Wij leggen het je uit.

BHV basiscursus

Deze allround BHV cursus is inclusief AED training. Tijdens deze cursus ga je in op de algemene hulpverleningsregels en regels voor de communicatie en alarmeringen. Daarnaast is deze cursus erg praktijk gericht en leer je alles over eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. Deze cursus hoef je maar 1 keer te volgen (als je ieder jaar op herhalingscursus komt). Lees voor meer informatie ons artikel over wat je kan met een BHV cursus en waarom je BHV'er wil worden.

BHV herhaling

Na de basis BHV cursus kom je jaarlijks terug om de stof te herhalen. Alle belangrijke onderdelen worden herhaald en geoefend, zodat je het niet snel vergeet.

Ploegleider BHV

Wanneer er meerdere BHV'ers in 1 organisatie in dienst zijn, is het goed om een ploegleider aan te stellen. Na deze cursus is de ploegleider in staat om sturing te geven aan het team en hun in te zetten bij een ongeval of calamiteit.

EHBO

Bij deze cursus leer je wat je kan doen bij tal van voorkomende situaties. De training is inclusief AED training en er zijn geen toelatingseisen aan verbonden.

EHBO herhaling

Na de basis EHBO cursus kom je jaarlijks terug om de stof te herhalen. Alle belangrijke onderdelen worden herhaald en geoefend, zodat je het niet snel vergeet..

Coördinator / Hoofd BHV

Aangezien elke medewerker voor zijn taak instructie of opleiding dient te krijgen (artikel 8 Arbowet), kan de werkgever ervoor kiezen om een coördinator / hoofd BHV op te leiden. De hoofd BHV zal voor de werkgever een beleid ontwikkelen aangaande de BHV. Verder draagt hij/zij zorg voor de organisatie van de BHV zodat deze operationeel is en blijft. Dit is vooral een beleidsmatige functie.

Instructeur BHV "Brand en Ontruiming"

Deze opleiding is bestemd voor personen die in een orgisatie gaat functioneren als instructeur met de specifieke module brand en ontruiming. In 10 dagen word je opgeleid tot instructeur en ontvang je je diploma.

Instructeur BHV "Eerste hulp"

Deze opleiding is bestemd voor personen die in een orgisatie gaat functioneren als instructeur met de specifieke module eerste hulp. In 8 dagen word je opgeleid tot instructeur en ontvang je je diploma.

Offerte