EHBO cursus Roosendaal

Professionele EHBO cursus Roosendaal

Wanneer u een professionele EHBO cursus nabij Roosendaal wilt volgen bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Wij hebben door de jaren heen een ruime ervaring en kennis opgedaan op het gebied van veiligheid. B&V partners in veiligheid is ook niet voor niets binnen Nederland één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Onze visie, alles voor veiligheid onder één dak, is terug te zien in ons uitgebreid en uniek aanbod aan cursussen. Zo kunt u bij ons terecht voor EHBO cursussen, EHBO herhalingscursus, BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, basis VCA cursus en meer opleidingen.

EHBO cursus Roosendaal

EHBO cursus

Wanneer u de EHBO cursus van B&V partners in veiligheid volgt, dan leert u de eerste noodzakelijke hulp te bieden bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag). U kunt dan deze hulp verlenen totdat de professionele hulpverleners zijn gearriveerd. Indien er een ongeval plaatsvind binnen uw bedrijf of in het openbaar, dan is het fijn als u de eerste noodzakelijke hulp kunt bieden. Deze hulp kan het verschil betekenen tussen leven en dood. De EHBO cursus leert u precies wat u moet doen bij een ongeval. Zo kunt u voor de eerste noodzakelijke hulp zorgen totdat de professionele hulpverlener ter plaatse is.

U leert naast de juiste handelingen verrichten tijdens de EHBO cursus ook omgaan met de AED. Een AED biedt ondersteuning bij het reanimeren. Daarnaast leert u tijdens de cursus welke stappen u moet nemen en in welke volgorde wanneer iemand een bloeding, huidwond of brandwond heeft. Zo leert u de persoon in de juiste houding te brengen en verband op een goede manier aan te brengen.

EHBO diploma in 3 dagen

Onze EHBO cursus nabij Roosendaal duurt een volle 3 dagen, hiervan worden de eerste 2,5 dag besteed aan theorie en diverse praktijk situaties. Vervolgens legt u na de 2,5 dag een 4 uur durende examen af. Tijdens het examen laat u zien of u de juiste kennis en vaardigheden in huist hebt om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Heeft u bewezen dat u voldoende kennis en vaardigheden hebt om het examen te behalen, dan ontvangt u het Oranje Kruis diploma.

EHBO cursus bij kinderen

Als u met kinderen werkt is het  verstandig om uw EHBO diploma uit te breiden met eerste hulp bij kinderen. Door deze cursus verkrijgt u extra kennis en vaardigheden voor bij een ongeval met een kind. U leert tijdens de cursus precies wat u moet doen bij een ongeval en de juiste handelingen verrichten bij een ongeval waarbij een kind betrokken is. Met uw kennis en vaardigheden die u verkrijgt door deze cursus kunt u in geval van nood direct helpen.

EHBO herhalingscursus

Wanneer u al een EHBO diploma heeft en deze wilt verlengen kunt u de EHBO herhalingscursus van B&V partners in veiligheid volgen. Door jaarlijks een herhalingscursus te volgen blijven uw kennis en vaardigheden up-to-date. Ook verlengt u daarmee de geldigheid van uw EHBO diploma. Dus heeft u een EHBO diploma en wilt u deze verlengen? Bekijk dan snel de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Roosendaal

Offerte op maat ontvangen?

Wilt u meer informatie over de EHBO cursus nabij Roosendaal of wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Een offerte kunt u ook aanvragen via het maatwerkofferteformulier. Wij helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wilt u de EHBO cursus nabij Roosendaal volgen? Bekijk snel waar en wanneer de EHBO cursus gegeven wordt.

 

Offerte