EHBO cursus Oosterhout

Professionele EHBO cursus Oosterhout

Bent u op zoek naar een professionele EHBO cursus nabij Oosterhout? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft B&V partners in veiligheid een ruime kennis en een ruime ervaring opgedaan op het gebied van veiligheid. Wij zijn daarom ook niet voor niets binnen Nederland één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Onze visie is ‘alles voor veiligheid onder één dak’. Dit vindt u ook terug in ons uitgebreide en uniek aanbod cursussen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende cursussen: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en meer opleidingen.

EHBO cursus Oosterhout

EHBO cursus

Volgt u de EHBO cursus van B&V partners in veiligheid, dan leert u de eerste noodzakelijke hulp te bieden bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag). U verleent deze hulp totdat de professionele hulpverleners zijn gearriveerd. Wanneer er een ongeval plaatsvind binnen uw bedrijf of in het openbaar, dan is het fijn als u de eerste noodzakelijke hulp kunt bieden. Dit kan het verschil betekenen tussen leven en dood. De EHBO cursus helpt u door u precies te leren wat u moet doen bij een ongeval. U zorgt voor de eerste noodzakelijke hulp totdat de professionele hulpverlener ter plaatse is.

Naast de juiste handelingen verrichten leert u tijdens de EHBO cursus ook omgaan met de AED. Een AED biedt ondersteuning bij het reanimeren. Ook leert u tijdens de cursus welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een bloeding, huidwond of brandwond heeft. U leert de persoon in de juiste houding te brengen en verband op een goede manier aan te brengen.

EHBO diploma in 3 dagen

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid duurt een volle 3 dagen en hiervan worden de eerste 2,5 dag besteed aan theorie en diverse praktijk situaties. Na deze 2,5 dag legt u een 4 uur durende examen af. Tijdens het examen laat u zien de kennis en vaardigheden in huis te hebben om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Wanner u het examen behaald verkrijgt u het Oranje Kruis diploma. U bewijst met dit diploma uw kennis en vaardigheden.

EHBO cursus aan kinderen

Wanneer u met kinderen werkt is het verstandig om uw EHBO diploma uit te breiden met eerste hulp aan kinderen. Door deze cursus te volgen verkrijgt u meer kennis en vaardigheden. U leert tijdens de cursus precies wat u moet doen bij een ongeval en de juiste handelingen verrichten bij een ongeval waarbij een kind betrokken is. Door uw kennis en vaardigheden uit te breiden kunt u in geval van nood direct helpen.

EHBO herhalingscursus

Wilt u uw EHBO diploma verlengen? Dan kunt u de EHBO herhalingscursus van B&V partners in veiligheid volgen. Door de herhalingscursus jaarlijks te volgen blijft uw kennis en uw vaardigheden up-to-date. Daarnaast verlengt u de geldigheid van uw EHBO diploma. Dus wilt u de EHBO herhalingscursus volgen? Bekijk dan snel de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Oosterhout

Maatoplossing of meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de EHBO cursus nabij Oosterhout? Neem dan contact met ons op. Of bent u op zoek naar een maatoplossing voor uw organisatie? Vraag dit aan via het maatwerkofferteformulier. Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wilt u de EHBO cursus nabij Oosterhout volgen? Bekijk snel waar en wanneer de EHBO cursus gegeven wordt.

Offerte