EHBO cursus in Waalwijk

Professionele EHBO cursus in Waalwijk

Bent u op zoek naar een professionele EHBO cursus in Waalwijk of omgeving? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring een ruime kennis opgebouwd op het gebied van veiligheid. Wij zijn binnen Nederland één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Alles voor veiligheid onder één dak, dat is onze visie en dat is ook terug te zien in ons uitgebreide en unieke aanbod cursussen. We bieden diverse opleidingen aan om de veiligheid binnen bedrijven te verbeteren. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende opleidingen: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Waalwijk

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor ‘eerste hulp bij ongevallen’. Indien u de EHBO cursus volgt, kunt u bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) snel hulp bieden. EHBO’ers zorgen voor de eerste, noodzakelijke hulp totdat professionele hulpverleners gearriveerd zijn. Als er een ongeval plaatsvindt binnen uw bedrijf of in het openbaar dan is het fijn dat er iemand in de omgeving hulp kan bieden. De EHBO cursus kan u hierbij helpen, door de cursus weet u precies wat u moet doen bij een ongeval. U leert de eerste en noodzakelijke hulp te bieden aan het slachtoffer totdat er professionele hulpverlening aanwezig is.

Ook leert u tijdens de cursus om te gaan met een AED. Een AED is een apparaat dat ondersteuning biedt bij het reanimeren. Ook leert u tijdens de cursus welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een huidwond, bloeding of brandwond heeft. U leert bijvoorbeeld om verband aan te brengen en personen in de juiste houding te brengen. Onze cursus bestaat uit zowel theoretische als praktijk gerichte oefeningen.

De EHBO cursus

De EHBO cursus duurt 3 volle dagen. De eerste 2,5 dag wordt besteed aan de theorie en verschillende praktijk situaties. Hierop volgend een 4 uur durende examen waarin u laat zien dat u de kennis en vaardigheden bezit om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Het diploma die u kunt behalen is het Oranje Kruis diploma. Met dit diploma bewijst u uw kennis en vaardigheden.

EHBO cursus aan kinderen

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid is uit te breiden met eerste hulp aan kinderen. Dit is, zeker wanneer u met kinderen werkt, een goede toevoeging aan uw kennis en vaardigheden. Tijdens de cursus leert u precies wat u moet doen bij een ongeval en leert u de juiste handelingen verrichten. Zo weet u in geval van nood dat u direct kunt helpen.

EHBO herhalingscursus

Heeft u de EHBO basis cursus al gedaan en bent u op zoek naar een EHBO herhalingscursus? Die bieden wij ook aan! Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw kennis en uw vaardigheden up-to-date. Daarnaast blijft ook uw EHBO diploma geldig. Bekijk de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Waalwijk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze professionele EHBO cursus in Waalwijk of omgeving? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u bij B&V partners in veiligheid een maatwerkoplossing aanvragen, u kunt dit doen via een maatwerkofferte. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

Offerte