EHBO cursus in Waalwijk

Professionele EHBO cursus in Waalwijk

Op zoek naar een professionele EHBO-cursus in Waalwijk of omstreken? Bij B&V Partners in Veiligheid zit je goed. Met onze oprichting in 1999 hebben we een schat aan ervaring vergaard en zijn we uitgegroeid tot een van de leidende spelers op het gebied van veiligheid in Nederland. Onze missie, “Alles voor veiligheid onder één dak,” vertaalt zich naar ons uitgebreide en unieke aanbod van cursussen. We bieden diverse opleidingen aan om de veiligheid binnen bedrijven te verbeteren, waaronder de BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Waalwijk

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor ‘eerste hulp bij ongevallen’. Het draait allemaal om snel en doeltreffend handelen bij een ongeval of stoornis in vitale functies zoals ademhaling en hartslag. EHBO’ers bieden de eerste broodnodige hulp totdat professionele hulpverleners ter plaatse zijn. Of het nu binnen uw bedrijf of in de openbare ruimte gebeurt, het is geruststellend om te weten dat er iemand in de buurt is die kan helpen. Met onze EHBO-cursus ben je voorbereid en weet je precies wat te doen in geval van een ongeval.

Tijdens de cursus leer je ook om te gaan met een AED, een apparaat dat bij reanimatie ondersteuning biedt. Daarnaast krijg je praktische training in het verlenen van eerste hulp bij huidwonden, bloedingen of brandwonden, inclusief het correct aanbrengen van verband en het positioneren van slachtoffers. Onze cursus omvat zowel theoretische kennisoverdracht als praktijkgerichte oefeningen.

De EHBO cursus

De EHBO-cursus beslaat 3 volle dagen. Gedurende de eerste 2,5 dagen verdiep je je in de theorie en diverse praktijksituaties. Vervolgens volgt een 4 uur durend examen waarin je aantoont dat je de benodigde kennis en vaardigheden bezit om een gekwalificeerde EHBO’er te worden. Het felbegeerde Oranje Kruis diploma is het tastbare bewijs van jouw bekwaamheid op het gebied van EHBO.

EHBO cursus aan kinderen

Werk je vaak met kinderen? Overweeg dan onze EHBO-cursus voor kinderen. Deze aanvullende training leert je specifiek hoe te handelen bij ongevallen met kinderen. Het is een waardevolle uitbreiding van je kennis en vaardigheden, vooral als je regelmatig met kinderen werkt.

EHBO herhalingscursus

Heb je al een EHBO-diploma en wil je ervoor zorgen dat het geldig blijft? Dan bieden wij een EHBO-herhalingscursus aan. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen, behoud je niet alleen je diploma, maar blijf je ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EHBO-wereld. Bekijk onze EHBO herhalingscursus datums voor meer informatie.

EHBO cursus in Waalwijk

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze professionele EHBO-cursus in Waalwijk en omgeving? Neem dan contact met ons op. Ook kun je bij B&V Partners in Veiligheid een maatwerkoplossing aanvragen, je kunt dit doen via een maatwerkofferte. Onze medewerkers helpen je graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

Offerte