EHBO cursus in Etten-Leur

Professionele EHBO cursus in Etten-Leur

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een partner die een professionele EHBO-cursus in Etten-Leur of omgeving kan verzorgen? Dan ben je bij B&V Partners in Veiligheid aan het juiste adres. Sinds 1999 hebben wij uitgebreide ervaring opgebouwd in het waarborgen van veiligheid, zowel voor individuen als bedrijven in Nederland. Ons unieke en diverse dienstenaanbod is erop gericht om jouw veiligheid te verbeteren. Een greep uit ons opleidingsaanbod omvat onder andere de BHV-basiscursus, BHV-herhalingscursus, EHBO-herhalingscursus, basis VCA-cursus en andere relevante trainingen.

EHBO cursus Breda

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. Het is geruststellend om te weten dat er mensen in jouw omgeving zijn die adequaat kunnen handelen wanneer een ongeval plaatsvindt, zowel in het openbaar als binnen jouw bedrijf. Om je voor te bereiden op dergelijke situaties, bieden wij een EHBO-cursus aan. Tijdens deze cursus leer je hoe je eerste hulp kunt verlenen aan een slachtoffer totdat professionele hulp beschikbaar is.

Tijdens de cursus leer je onder andere hoe je een AED gebruikt, een apparaat dat bij reanimatie ondersteuning biedt. Je krijgt ook de juiste stappen aangeleerd om te volgen wanneer iemand te maken heeft met huidwonden, bloedingen of brandwonden, inclusief het correct aanleggen van verband en het plaatsen van personen in de juiste positie. Naast praktische oefeningen besteden we aandacht aan theoretische kennis.

De EHBO cursus

De EHBO-cursus van B&V Partners in Veiligheid beslaat 3 volle dagen. Gedurende de eerste 2,5 dagen duiken we diep in de theorie en praktijksituaties, gevolgd door een 4 uur durend examen waarin je aantoont dat je de vereiste kennis en vaardigheden bezit om een volwaardige EHBO-er te worden. Na het behalen van het examen ontvang je trots een Oranje Kruis diploma als tastbaar bewijs van jouw bekwaamheid op het gebied van EHBO.

Werk je vaak met kinderen? Volg de EHBO cursus aan kinderen

Onze EHBO-cursus kan worden uitgebreid met een specifieke training voor eerste hulp bij kinderen. Hierin verdiep je jouw kennis van verbandleer en de behandeling van kleine ongevallen. Als je regelmatig met kinderen werkt, is deze aanvullende cursus zeer aan te raden.

EHBO-herhaling

Heb je al een EHBO-diploma op zak en wil je ervoor zorgen dat het geldig blijft? Dan kun je onze herhalingscursus volgen. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te doorlopen, behoud je niet alleen jouw diploma, maar blijf je ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EHBO-wereld. Bekijk onze EHBO-herhalingscursusdata voor meer informatie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze professionele EHBO-cursus in Etten-Leur of de nabije omgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ook een maatwerkoplossing aanvragen via een maatwerkofferte. Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Blijf op de hoogte van ons nieuwste cursusaanbod door ons te volgen op Facebook. Samen werken we aan een veiligere toekomst! Veiligheid staat voorop bij B&V.

Offerte