EHBO cursus in Etten-Leur

Professionele EHBO cursus in Etten-Leur

B&V partners in veiligheid biedt professionele EHBO cursus in Etten-Leur of omgeving aan. Dus bent u op zoek naar een EHBO cursus, bekijk dan onze cursusdata. B&V partners in veiligheid is binnen Nederland één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. We zijn opgericht in 1999 en hebben door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op het gebied van veiligheid. Onze visie, alles voor veiligheid onder één dak, is terug te zien in ons uitgebreid en uniek aanbod cursussen. We bieden diverse opleidingen aan om de veiligheid binnen bedrijven te verbeteren. Zo kunt u bij ons al terecht voor de opleidingen: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Etten-Leur

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor ‘eerste hulp bij ongevallen’. Door een EHBO cursus te volgen kunt u bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) snel hulp bieden. EHBO zorgt voor de eerste, noodzakelijke hulp totdat professionele hulpverlening aanwezig is. Indien er een ongeval plaats vindt in het bedrijf of in het openbaar is het fijn dat er iemand in de omgeving is die hulp kan bieden. Om te weten wat u tijdens een ongeval moet doen, moet u een EHBO cursus gevolgd hebben. Tijdens een EHBO cursus leert u de eerste en noodzakelijke hulp te bieden aan het slachtoffer totdat er professionele hulpverlening aanwezig is.

Tijdens de cursus leert u ook omgaan met een AED. Een AED biedt ondersteuning bij het reanimeren. Ook leert u tijdens de cursus welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een huidwond, bloeding of brandwond heeft. U leert om verband aan te brengen en personen in de juiste houding te brengen. De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk gerichte oefeningen.

De EHBO cursus

De EHBO cursus duurt 3 volle dagen. De eerste 2,5 dag wordt besteed aan de theorie en verschillende praktijk situaties. Hierop volgend een 4 uur durende examen waarin u laat zien dat u de kennis en vaardigheden bezit om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Het diploma die u kunt behalen is het Oranje Kruis diploma. Met dit diploma bewijst u uw kennis en vaardigheden.

EHBO cursus bij kinderen

De B&V partners in veiligheid EHBO-cursus is uit te breiden met eerste hulp bij kinderen. Wanneer u (vaak) werkt met kinderen is het fijn om te weten wat u precies moet doen tijdens een ongeval. Tijdens deze EHBO cursus leert u de juiste handelingen verrichten. Zo weet u in geval van nood dat u direct kunt helpen.

EHBO herhaling

Wilt u uw EHBO diploma verlengen? Dan moet u de EHBO herhalingscursus volgen. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw diploma geldig. Ook blijft uw kennis en vaardigheden up-to-date. Bekijk de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Etten-Leur

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over een professionele EHBO cursus in Etten-Leur of omgeving? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u bij ons een maatwerkoplossing aanvragen, u kunt dit doen via een maatwerkofferte. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

Offerte