EHBO cursus in Breda

Professionele EHBO cursus in Breda

Op zoek naar een professionele EHBO-cursus in Breda? Zoek niet verder!

Bij B&V Partners in Veiligheid ben je aan het juiste adres. Sinds 1999 hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd in het waarborgen van veiligheid voor individuen en bedrijven in Nederland. Wij bieden diverse cursussen aan om jouw veiligheid naar een hoger niveau te tillen, waaronder de BHV-basiscursus, BHV-herhalingscursus, EHBO-herhalingscursus, basis VCA-cursus en andere relevante trainingen.

EHBO cursus Breda

Wat houdt een EHBO cursus in?

Wat houdt zo’n EHBO-cursus eigenlijk in? Het draait allemaal om Eerste Hulp Bij Ongevallen. Het is geruststellend om te weten dat er mensen in jouw omgeving zijn die weten hoe ze moeten handelen als er een ongeval plaatsvindt, of het nu in het openbaar is of op de werkvloer. Onze EHBO-cursus bereidt je voor op deze situaties. Je leert hoe je eerste hulp verleent aan een slachtoffer totdat professionele hulp arriveert.

Tijdens de cursus krijg je praktische training in het gebruik van een AED, een apparaat dat ondersteuning biedt bij reanimatie. Je leert ook de juiste stappen om te volgen bij huidwonden, bloedingen of brandwonden, inclusief het correct aanleggen van verband en het positioneren van slachtoffers. We combineren praktijkoefeningen met theoretische kennisoverdracht.

De EHBO cursus

De EHBO-cursus bij B&V Partners in Veiligheid duurt 3 volle dagen. In de eerste 2,5 dagen duik je diep in de theorie en praktijksituaties, gevolgd door een 4 uur durend examen waarin je aantoont dat je de benodigde kennis en vaardigheden bezit om een volwaardige EHBO’er te worden. Het behalen van dit examen wordt beloond met een felbegeerd Oranje Kruis diploma, dat jouw EHBO-vaardigheden officieel erkent.

Werk je vaak met kinderen? Volg de EHBO cursus aan kinderen

Onze EHBO-cursus kan worden uitgebreid met een specifieke training voor eerste hulp bij kinderen. Hierin verdiep je jouw kennis van verbandleer en de behandeling van kleine ongevallen. Als je regelmatig met kinderen werkt, is deze aanvullende cursus zeer aan te raden.

EHBO-herhaling

Heb je al een EHBO-diploma op zak en wil je ervoor zorgen dat het geldig blijft? Dan kun je onze herhalingscursus volgen. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te doorlopen, behoud je niet alleen jouw diploma, maar blijf je ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EHBO-wereld. Bekijk onze EHBO-herhalingscursusdata voor meer informatie.

EHBO cursus in Breda

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze professionele EHBO-cursus in Breda en omgeving? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen op weg naar een veiligere omgeving.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste cursusaanbod door ons te volgen op Facebook. Samen zorgen we voor een veiligere toekomst! Veiligheid staat voorop bij B&V.

 

Offerte