EHBO cursus in Breda

Professionele EHBO cursus in Breda

Bent u voor uw bedrijf opzoek naar een partij die een professionele EHBO cursus in Breda of omgeving kan geven? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en overige opleidingen.

EHBO cursus Breda

Wat houdt een EHBO cursus in?

EHBO staat voor eerste hulp bij ongevallen. Wanneer er een ongeval plaatst vindt in het openbaar of in een bedrijf is het fijn dat er mensen in de omgeving zijn die hulp kunnen bieden. Om ervoor te zorgen dat u weet wat u moet doen, moet je een EHBO cursus gevolgd hebben. Tijdens een EHBO cursus leert u de eerste en noodzakelijke hulp te bieden aan het slachtoffer totdat er professionele hulpverlening aanwezig is.

Tijdens de cursus leert u onder andere omgaan met een AED. Een AED is een apparaat die ondersteuning biedt bij het reanimeren. Daarnaast leert u tijdens de cursus ook welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een huidwond heeft, bloeding of brandwond. U leert om verband aan te brengen en personen in de juiste houding te brengen. Naast praktijk gerichte oefeningen wordt er ook aandacht besteed aan theorie.

De EHBO cursus

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid biedt de cursus aan in 3 volle dagen. De eerste 2.5 dag wordt er tijd besteed aan de theorie en verschillende praktijk situaties. Gevolgd door een 4 uur durende examen waarin u laat zien dat u de kennis en vaardigheden bezit om een EHBO’er te worden. Behaald u het examen, dan ontvangt u een Oranje Kruis diploma als bewijs van uw EHBO-kennis en –vaardigheden.

Werkt u vaak met kinderen? Volg de EHBO cursus aan kinderen

Onze EHBO-cursus is uit te breiden met eerste hulp bij kinderen. Hierin leert u meer over uitgebreide verbandleer en kleine ongevallen. Wanneer u (vaak) met kinderen werkt, is dit zeker een verstandig om te volgen.

EHBO herhaling

Heeft u de EHBO cursus al behaald en wilt u dat uw diploma geldig blijft? Volg dan onze herhalingscursus. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw diploma geldig en daarnaast blijft uw kennis en vaardigheden up-to-date. Bekijk de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Breda

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over een professionele EHBO cursus in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbod van cursussen.

 

Offerte