EHBO cursus Den Bosch

Professionele EHBO cursus Den Bosch

Voor een professionele EHBO-cursus in de buurt van Den Bosch hoef je niet verder te zoeken dan B&V Partners in Veiligheid. Wij zijn opgericht in 1999 en hebben in de loop der jaren uitgebreide ervaring en diepgaande kennis opgedaan op het gebied van veiligheid. Binnen Nederland behoren we tot de voortrekkers op het gebied van veiligheid. Onze missie, “Alles voor veiligheid onder één dak,” vind je terug in ons uitgebreide en unieke aanbod van cursussen. Bij ons kun je terecht voor een scala aan opleidingen, waaronder de BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Den Bosch

De EHBO cursus

EHBO staat voor ‘eerste hulp bij ongevallen.’ Met deze cursus kun je snel en doeltreffend handelen bij een ongeval of verstoring van vitale functies zoals ademhaling en hartslag. Als EHBO’er verleen je deze eerste, broodnodige hulp totdat professionele hulpverleners arriveren. Of het nu op je werk of ergens in de openbare ruimte gebeurt, het is geruststellend om te weten dat er iemand in de buurt is die kan helpen. Dankzij onze EHBO-cursus weet je precies wat te doen bij een ongeval. Je leert hoe je de eerste en noodzakelijke hulp kunt bieden aan het slachtoffer totdat professionele hulp arriveert.

Tijdens de cursus leer je ook hoe je een AED (automatische externe defibrillator) moet gebruiken en hoe je ermee moet omgaan. Een AED is een apparaat dat ondersteuning biedt bij reanimatie. Daarnaast krijg je praktische training in het verlenen van eerste hulp bij brandwonden, huidwonden, of bloedingen, inclusief het correct aanbrengen van verband en het positioneren van het slachtoffer. Onze cursus omvat zowel theoretische kennisoverdracht als praktijkgerichte oefeningen.

EHBO diploma in 3 dagen

De EHBO-cursus van B&V Partners in Veiligheid duurt 3 volle dagen. Gedurende de eerste 2,5 dagen duik je diep in de theorie en verschillende praktijksituaties, gevolgd door een examen van 4 uur waarin je aantoont dat je over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt om een gekwalificeerde EHBO’er te worden. Het felbegeerde Oranje Kruis diploma is het tastbare bewijs van jouw bekwaamheid op het gebied van EHBO.

EHBO cursus aan kinderen

Werk je vaak met kinderen? Overweeg dan onze EHBO-cursus voor kinderen. Deze aanvullende training leert je specifiek hoe te handelen bij ongevallen met kinderen, en het is een waardevolle toevoeging aan je kennis en vaardigheden, vooral als je regelmatig met kinderen werkt.

EHBO herhalingscursus

Heb je al een EHBO-diploma en wil je ervoor zorgen dat het geldig blijft? Dan kun je onze herhalingscursus volgen. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te doorlopen, behoud je niet alleen je diploma, maar blijf je ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EHBO-wereld. Bekijk onze EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Den Bosch

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze professionele EHBO-cursus in de buurt van Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Wil je een maatwerkoplossing voor jouw bedrijf? Vraag dan een maatwerkofferte aan. Onze medewerkers helpen je graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbod van cursussen. Bekijk nu snel waar en wanneer de EHBO cursus gegeven wordt.

 

Offerte