EHBO cursus Den Bosch

Professionele EHBO cursus Den Bosch

Voor een professionele EHBO cursus nabij Den Bosch moet u bij B&V partners in veiligheid zijn. B&V partners in veiligheid is opgericht in 1999 en heeft door de jaren heen veel ervaring en een ruime kennis opgebouwd op het gebied van veiligheid. Binnen Nederland zijn wij één van de voorlopers op het gebied van veiligheid. Onze visie, alles voor veiligheid onder één dak, is terug te zien in onze uitgebreide en unieke aanbod cursussen. Zo kunt u al voor de volgende cursussen bij ons terecht: BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, EHBO herhalingscursus, basis VCA cursus en nog meer opleidingen.

EHBO cursus Den Bosch

De EHBO cursus

Eerste hulp bij ongevallen, daar staat EHBO voor. Dus wanneer u een EHBO cursus volgt, kunt u bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) de eerste noodzakelijke hulp bieden. U verleent deze hulp totdat professionele hulpverleners gearriveerd zijn. Wanneer er een ongeval plaatsvindt binnen uw bedrijf of in het openbaar, dan is het fijn dat er iemand in de omgeving is die hulp kan bieden. De EHBO cursus draagt hieraan bij, door de cursus te volgen weet u precies at u moet doen bij een ongeval. U leert de eerste en noodzakelijke hulp te bieden aan het slachtoffer totdat er een professionele hulpverlener gearriveerd is.

Daarnaast leert u tijdens de EHBO cursus hoe een AED werkt en hoe u er mee om moet gaan. Een AED is een apparaat dat ondersteuning biedt bij het reanimeren. U leert tijdens de cursus welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand een brandwond, huidwond of bloeding heeft. U leert bijvoorbeeld om de persoon in de juiste houding te leggen en verband aan te brengen. Onze cursus bestaat uit zowel praktijk als theoretische oefeningen.

EHBO diploma in 3 dagen

De EHBO cursus van B&V partners in veiligheid duurt 3 volle dagen. De eerste 2,5 dag worden besteed aan theorie en diverse praktijk situaties. Vervolgens legt u een 4 uur durende examen af waarin u laat zien dat u de kennis en vaardigheden beheerst om een gediplomeerd EHBO’er te worden. Wanneer u slaagt voor het examen dan heeft u het Oranje Kruis diploma behaald. Met dit diploma bewijst u uw kennis en vaardigheden.

EHBO cursus aan kinderen

Onze EHBO cursus is uit te breiden met eerste hulp aan kinderen. Wanneer u (vaak) met kinderen werkt is dit een goede toevoeging aan uw kennis en vaardigheden. U leert tijdens de cursus precies wat u moet doen bij een ongeval en leert u de juiste handelingen verrichten. In geval van nood kunt u direct handelen.

EHBO herhalingscursus

Wanneer u de EHBO basis cursus al hebt afgerond, maar deze wilt verlengen kunt u de EHBO herhalingscursus volgen. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw kennis en uw vaardigheden up-to-date. Ook verlengt u de geldigheid van uw EHBO diploma. Bekijk de EHBO herhalingscursus datums.

EHBO cursus in Den Bosch

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze professionele EHBO cursus nabij Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Wilt u een maatwerkoplossing voor uw bedrijf? Vraag dan een maatwerkofferte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbod van cursussen. Bekijk nu snel waar en wanneer de EHBO cursus gegeven wordt.

 

Offerte