Crisismanagement training in Breda

Professionele crisismanagement training in Breda

Wilt u een professionele crisismanagement training in Breda of omgeving en zoekt u hiervoor nog een partij die dit kan geven? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Een van de populaire trainingen is die van crisismanagement.

Crisismanagement training in Breda | B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen

Waarom een crisismanagement training?

Tijdens een crisis is het van belang dat de medewerkers van uw bedrijf weten wat ze moeten doen en welke stappen er ondernomen moeten worden voor de veiligheid. Om uw werknemers zo goed mogelijk voor te bereiden adviseren onze professionals om een crisismanagement training te volgen. Dit om wanneer er een crisis ontstaat alle medewerkers veilig en ongedeerd naar buiten te begeleiden. Bij B&V wordt de cursus in twee fases ingedeeld.

De eerste fase van de crisismanagement training bestaat uit het samenstellen van een team die beschikken over de juiste vaardigheden om goed te handelen tijdens een crisis. Tijdens de eerste fase worden de personen die geschikt zijn getraind om goed om te gaan met dreigende situaties. De teamleden krijgen verschillende taken tot zich die ze moeten uitvoeren tijdens een crisis. De eerste fase wordt specifiek samengesteld voor uw bedrijf. Hier wordt gekeken naar de grote van het pand, aantal medewerkers, verschillende stoffen die eventueel aanwezig zijn.

Tijdens de tweede fase wordt de training steeds realistischer. Er worden fictieve situaties gecreëerd zodat er goed geoefend kan worden. Deze training is zeer praktijkgericht waardoor de medewerkers goed getraind worden. Er wordt ook gewerkt aan besluitvorming, communicatie en vooruitdenken en proactief handelen.

Wil je graag meer informatie over een professionele crisismanagement training in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingen en cursussen.

Offerte